Četvoro mladih poginulo u udesu

Spread the love
Rental Travel

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko ponoći dogodila u Beogradu, četiri mlade osobe su poginule, a jedna devojka je zadobila teške telesne povrede.

Reha Centar

Ona je bez svesti prevezena u Urgentni centar, na odeljenje reanimacije.

Kako su naveli dežurni u Hitnoj pomoći, život su izgubila tri muškarca i jedna devojka. Radi se o osobama od oko 20 godina.

“Jedna devojka je imala teške povrede, u pitanju je politrauma, dakle povreda više organa i sistema, zbog čega je prevezena na odeljenje reanimacije Urgentnog centra”, kazala je za Betu portparolka beogradske Hitne pomoći Nada Macura. Ona je dodala da povređena devojka ima otvoren prelom desne podlaktice, leve natkolenice i desne potkolenice, i da je bez svesti dovezena u Urgentni.

Devojka koja je povređena u saobraćajnoj nesreći ima izuzetno teške povrede opasne po život, rekao je jutros Tanjugu zamenik direktora Urgentog centra dr Dušan Jovanović.

udes u srbiji
Nesreća se dogodila nešto pre ponoći, kod motela “Hiljadu ruža”.Do nesreće je došlo kada se automobil “reno klio” beogradske registracije direktno sudario sa kamionom turskih registarskih oznaka na “Kružnom putu”.

Sudar je bio strahovit i prednji deo putničkog automobila je potpuno smrskan. Intervenisali su i vatrogasci. Tokom policijskog uviđaja, koji je trajao nekoliko sati, na Kružnom putu stvorila se kilometarska kolona vozila.RTS javlja da je vozač kamiona nepovređen.

Radilo se o mladim osobama koje su se, prema saznanjima javnog servisa, vraćale sa svadbe.

U noći između nedelje i ponedeljka, dogodile su se još dve neseće, ali u njima nije bilo ozbiljnije povređenih.

Lekari su imali 134 intervencija, od kojih 24 na javnom mestu, a najviše su se za pomoć javljali hronični bolesnici.

B-92 – aktuelno.ba

Komentari

Komentara