Čestitka ambasadorice Cormack UKC-u Tuzla

Spread the love
Rental Travel

Podsjećamo, da je prema anketi koju je provelo Udruženje za razvoj društva “KAP”, uz podršku ambasade SAD-a u BiH, u okviru projekta “Moje pravo”, Javna zdravstvena Ustanova Univerzitetski klinički centar Tuzla proglašena je za najbolju zdravstvenu ustanovu u Federaciji BiH.

Reha Centar

Tim povodom danas je Direktoru UKC-a Tuzla, doc. dr. Nešadu Hotiću pristiglo pismo čestitke i podrške za uspješan rad i postignute rezultate od Ambasadorice SAD-a u BiH Maureen E. Cormack, koji Vam u cjelosti citiramo:

 Poštovani direktore Hotić,

čestitam Vam na nedavnom izboru Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla za najbolju medicinsku ustanovu u Federaciji Bosna i Hercegovina od strane nevladine organizacije Kap, a koja je bazirana na nedavno sprovedenim anketama.

Tokom prošlogodišnje posjete, bila sam veoma zadovoljna kada sam čula za nagrade koje ste dobili zbog izvanredne njege pacijenata.

Kako Bosna i Hercegovina radi da unaprijedi zdravstvenu njegu i pristup, ustanove kao što su Univerzitetski klinički centar Tuzla pružaju odličan primjer za sve građane.

Nastavite sa dobrim radom i čestitam Vam još jednom na pobjedi.

Želim Vam sretnu Novu godinu.

 Maureen E. Cormack

PRESS UKC Tuzla – aktuelno.ba

Komentari

Komentara