CecIn koncert daleko od Sarajeva

Spread the love
Menprom

Svetlana Ražnatović Ceca, udovica ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana. , zapjevala je  na stadionu Slavije u Istočnom Sarajevu, a njen izlazak na binu dočekale su desetine hiljada fanova,

Reha Centar

Ceca je prije nastupa malo pomiješala lončiće pa se eto tako sirota pjevačica trsila time kako pjeva u Sarajevu, ne razmišljajući da je pjevala ipak u malenom predgrađu Lukavici i da je za cijeli život udaljena od onih dvorana i stadiona koji se nalaze baš u Sarajevu i da tamo vjerovatno nikada neće ni zapjevati.Teško li se estradnoj zvijezdi kojoj narod zabranjuje i da mu pjeva, a Ceca u Sarajevo, sudeći po mišljenju najvećeg dijela Sarajlija nije dobrodošla.

Prije koncerta ipak je izjavila:

“Prvi put ću pevati u Sarajevu. Radujem se koncertu i očekujem emotivni susret sa publikom”, rekla je prije koncerta za srbijanski Kurir Ceca , udovica ratnog zločinca  Željka Ražnatovića Arkana.

Ovo je njen prvi nastup u ovim krajevima. Ona je 1988. godine prvi put pjevala u Sarajevu na Festivalu Ilidža, a izvela je pjesmu “Cvetak zanovetak”, koju joj je  napisao harmonikaš Mirko Kodić.

Kako je večeras izgledao stadion Slavije i kako su se srbijanske zastave viorile među publikom pogledajte i sami.

http://www.radiosarajevo.ba/photo/galerija/11419

aktuelno.ba

Komentari

Komentara

Posted In: