“Carstvo ljubavi Aleksandre Radović na dan zaljubljenih u Tuzli”

Stranka za BiH

Jedna od najpopularnijih pjevačica u regionu, čije vokalne sposobnosti ostavljaju bez daha publiku širom regije, tokom mjeseca februara gostuje u nekoliko bosanskohercegovačkih gradova u okviru mini turneje “cARstvo ljubavi”.

Alen Kapidžić SDP

Godinu dana od izlaska albuma “Carstvo”, koji je u rekordnom roku osvojio publiku, Aleksandra je objavila novi singl “Ljubavi moja”. Ovim singlom Aleksandra se željela zahvaliti svojim brojnim fanovima za veliku podršku koju joj pružaju, ali i najaviti predstojeće koncerte u nekoliko bosanskohercegovačkih gradova.

“Veoma se radujem susretu sa tuzlanskom publikom . U Bosni i Hercegovini imam mnogo dragih prijatelja, a svaki susret s njima ispunjava moju dušu neizmjernim zadovoljstvom.”

Koncert u tuzlanskom BKC – u donosi publici putovanje kroz Aleksandrinu veoma bogatu karijeru, od balada poput “Kao so u moru”, “Mali peh” i drugih, pa do hitova sa albuma “Carstvo”.

Ulaznice za tuzlanski  koncert Aleksandre Radović, čiji je zlatni sponzor NLB Banka,   možete nabaviti u marketing službi BKC – a i na prodajnom mjestu kod “Seje i Vilija”.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara