Bogat martovski program u JU BKC TK

Rental Travel

Za Dan žena JU BKC TK Tuzla obradovaće dame sa dva vrhunska događaja. Riječ je o koncertu Gorana Karana, hrvatskog pjevača zabavne muzike izuzetnih glasovnih mogućnosti, a biće to njegov treći koncert u BKC – u. Koncert će se održati 07. 03. sa početkom u 20,00 sati. Predstava „Dame biraju“ osvojila je već srca ženske publike što govori činjenica da je na svakom prikazivanju ove predstave velika sala BKC – a ispunjena do posljednjeg mjesta. Predstava će biti odigrana u četvrtak, 08. 03. u 20,00 sati. Predstava koju je režirao majstor komedije Admir Glamočak dobila je brojne nagrade na festivalima diljem regije, a glumačku postavu čine: Emir Fejzić, Adnan Goro, Sanjin Arnautović, Davor Sabo, Mak Čengić, Nancy Abdel Sakhi, Dalibor Brkić, / Scenografija i kostimografija: Lejla Hodžić.

Menprom

slika 3

slika 4

Za kraj marta predviđeno je izvođenje predstave Cabares, Cabarei legendarnog glumca Zijaha Sokolovića. Predstava će biti izvedena na sceni BKC – a 20. 03. sa početkom u 20,00 sati. Radi se o kultnoj monodrami i životnoj komediji Zijaha Sokolovića, koja se na daskama koje život znače izvodi već 25 godina.

slika 5

Za sve događaje ulaznice se mogu kupiti u Marketing službi BKC – a i u cd shopu „Mido“ na Korzu. Sve informacije i rezervacije na kontakt tel. 035/311 070.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara