Bill Gates – Pravo lice lažnog humanitarca

Rental Travel

Iako je godinama spominjan kao iznimno kontroverzna ličnost, preko noći je ovom odlukom postao ‘moralna vertikala čovječanstva’.

Reha Centar

Odlučili smo istražiti je li sve zaista tako kako se prezentira i koji su, u najmanju ruku, sumnjivi projekti ovog multimilijardera.

Najbogatiji čovjek na svijetu
Gates je sam početak i prve milijune prema svjedočanstvima tadašnjih partnera stekao na iznimno perfidan način. Suradnja s IBM-om svakako ulazi u tu domenu, kao i kasniji problemi s kopiranjem grafičkog sučelja operativnih sustava i brojnih drugih povreda i zaobilaženja autorskih prava putem sličnih idejnih rješenja.

Danas se Gatesovo bogatstvo procjenjuje na 66 milijardi dolara, te je prezentiran kao najbogatiji Amerikanac i čovjek na svijetu. Mediji prenose kako bogatstvo prenosi u humanitarni rad, no već godinama njegov novac stoji iza brojnih udruga vezanih uz društveni inženjering i druge puno kontroverznije djelatnosti – pa ćemo vidjeti o kojim grupacijama se zapravo radi.

Cjepivo – ‘Sredstvo za regulaciju broja stanovnika’
Već godinama je poznat Gatesov rad na cijepljenju djece u Africi i poboljšavanju tehnoloških rješenja. Prvi puta je istinski uzdrmao javnost na znanstvenoj konferenciji TED (Technology Entertainment and Design) gdje je prezentirao formulu za smanjenje emisije ugljičnog dioksida u kojoj je bitan faktor redukcija stanovnika. ‘Današnji svijet ima 6,8 milijardi stanovnika. Tendencija je ka 9 milijardi. Ako budemo dobro radili na novim cjepivima, uslugama u reproduktivnoj medicini i zdravstvenoj brizi, možda bismo mogli smanjiti taj broj za 15%’, izjavio je Gates u videu iznimno popularnom na YouTube servisu, a konotacije ovakve tvrdnje su iznimno duboke.

Također, dio ‘Zaklade Billa i Melinde Gates’ pod nazivom ‘Grand Challenges Explorations’ podržava kontroverzni projekt Helmholtza (njemačkog centra za istraživanje infekcija) – nanocjepiva koja reagiraju u kontaktu s ljudskim znojem i na taj način mogu automatski i bez znanja implementirati bilo kakav agens u ljudski organizam. Na taj način bi se oni koji ne žele cjepivo, kao što je bio slučaj tijekom ‘epidemije’ svinjske gripe, prisiliti na obavezno cijepljenje što će za rezultat imati ‘lakšu regulaciju i kontrolu rađanja’. Na koji način?

Nije teško zamisliti niti pogađati. Kako je u intervjuu za London Telegraph izjavio, masovno prisilno cijepljenje očajno lošim Mosquirixom je zapravo ‘Božji posao’. Jedino pitanje je tko je u ovom slučaju ‘Bog’. Zanimljiv je i plan ‘B’, ukoliko nanocjepivo zakaže – Zaklada je nedavno financirala projekt Sveučilišta Washington u kojem bi svi potencijalni oboljeli nosili ‘preventivna odijela’, spužvaste skafandere od nanovlakana s uskladištenim lijekom protiv HIV-a i kontracepcijskim sredstvima. Projekt je predodređen za ‘zemlje Trećeg svijeta’, a teško je i zamisliti kako će sve izgledati na ljudima i velikim afričkim vrućinama. Za one koji bi odbili takva odijela, osmišljen je i sustav nadzora, kontrole i zakonskih penala.

Poklanja GMO, uništava zemljište, a paralelno kupuje dionice Monsanta
Kao još jedan uspješan vid smanjenja broja stanovnika vidi GMO, iako bi po njegovoj propagandi isti zapravo trebao poboljšati kvalitetu života i prokreaciju. Tako je ‘ministarstvo poljoprivrede’ Zaklade Gates ovlašteno za ‘širenje svijesti o nutricionistički poboljšanim poljoprivrednim kulturama’ poklonilo GMO sjeme pojedinim afričkim državama. Kako GM organizmi pogubno djeluju za prirodni uzgoj, na taj način je zajednička akcija Warrena Buffeta i Gatesa rezultirala time da je nasad stvorio plodno tlo jedino za Monsantovu djelatnost.

Lokalni afrički poljoprivrednici danas, zbog uništenog zemljišta, mogu saditi jedino sporno Monsantovo sjeme, a indikativno je kako je Zaklada Gates paralelno potrošila više desetaka milijuna dolara na kupovinu gotovo milijun dionica Monsanta. O zdravstvenim nuspojavama ove neispitane tehnologije i sukobima interesa već smo ranije govorili, a Gates je očigledno u svemu pronašao novu ‘zlatnu žilu’ dok su mediji ovakve čudne ulagačke koincidencije prozvali ‘igrom slučaja’.

Manipulacija atmosfere kao ‘borba protiv globalnog zatopljenja’
Solarni, atmosferski i geoinženjering također su bitna strategija Zaklade Gates. Regrutacija manjeg broja znanstvenika koji se zalažu za ovakve akcije obavljena je prije par godina, a trenutno se lobira za primjenu ubrizgavanja reflektirajućih čestica sumporovog dioksida u atmosferu 48 kilometara nad Zemljinom površinom. Tu su već tradicionalno zastupljene metode manipulacije ionosferom, a pobornici i sufinancijeri projekta su Sir Richard Branson (Virgin), N. Murray Edwards (kanadska nafta) i Niklas Zennström (Skype).

Prekrivanje atmosfere bi se održavalo putem zrakoplova, a kritičari već navode sve moguće nuspojave i bolesti koje bi takav način djelovanja mogao uzrokovati. Problematična je i činjenica da bi ovakav projekt blokirao UVB sunčeve zrake što bi kod čovjeka proizvelo deficit vitamina D. Teoretičari zavjere su odavno uvjereni da se ovakva istraživanja godinama vrše u praksi, u vidu kontroverznih ‘chemtrailova’, a s obzirom na način ‘isporuke’ teško je ne vjerovati u takvu mogućnost.

Ostala ulaganja
Zaklada financira veliki broj udruga za ‘planiranje obitelji’ što je zapravo uljepšani naziv za ‘kontrolu rađanja i broja stanovnika’, usko surađuju i s Rockefeller Zakladom, već spomenutim Monsantom i Syngentom na projektu ‘Svalbard Global Seed Vault’ – središnje banke sjemena planeta Zemlje koje služi kao ‘centar očuvanja biološke raznolikosti i sigurnosna mreža za zaštitu sjemena svih svjetskih jestivih biljaka’. Zanimljivo je da je, unatoč prisustvu i financiranju od strane GMO giganata, zabranjena pohrana bilo kakve genetski modificirane kulture.

Gates je novac uložio i u najveće korporacije upravljanja otpadom poput Republic Services, tvrtke za kontrolu i osiguravanje čistoće hrane, namirnica i prehrambene industrije poput Ecolaba, a sve se odrađuje putem sestrinske ulagačke tvrtke Cascade Investment LLC. Najnovija ulaganja idu u smjeru jedinstvene digitalne valute koja bi zauvijek izbrisala papirnati novac jer Gates ‘mrzi gotovinu, zbog utjecaja na siromaštvo, ratove i nenormalne životne standarde’, sudeći po intervjuu za Bloomberg. Tako financijski podupire ‘Better Than Cash Alliance’ (Savez ‘Bolje od gotovine’), a kako uvođenjem digitalnog novca želi riješiti problem nimalo nije jasno. Zaključak je jasan – iz najnovijih Gatesovih akvizicija možemo barem uvidjeti u kojem smjeru ide ‘globalistička agenda’.

 

(aktuelno.ba/nexus-svjetlost.com)

Komentari

Komentara