Biku leži kulinarstvo, Rak talenat za pisanje, Vodolija za tehniku…

Spread the love
Rental Travel

Većina zodijačkih znakova posjeduje neke talente koji kod nekih dolaze ranije, a nekad i kasnije. Vazdušni znaci su dobri za diplomatiju, vatreni za sport, zemljani za konkretne poslove, a vodeni za umjetnost…

Reha Centar

Ovan

Talentovani ste za sport, naročito vožnju, i to trkačkih automobila, a pošto sebi uvijek postavljate nove ciljeve, među vama ima i neustrašivih alpinista. Takođe, među predstavnicima vašeg znaka ima i sjajnih umjetnika, naročito pjevača, glumaca, imitatora, ali i dirigenata. Pod uticajem vašeg vladaoca Marsa i ‘jakog’ Sunca, rađaju se i sjajni ljekari, naročito hirurzi, oftalmolozi i kardiolozi. Snalažljivi ste i brzo reagujete, pa imate talenta i za vojna zanimanja.

Bik

Vaš vladalac Venera, planeta umjetnika, podarila vam je visoke estetske kriterijume i kreativnost, pa među vam ima sjajnih pisaca, slikara, dizajnera nakita i pjesnika. Bik vlada vratom i grlom, pa obično imate mek, baršunast glas, stoga ne čudi što su veliki svjetski muzičari, naročito pjevači, rođeni u vašem znaku. Naglašena su i vaša čula, pa imate dara za kulinarstvo i baštovanstvo. Vješti ste u baratanju novcem i nekretninama, a sve što steknete, umijete i da sačuvate.

Blizanci

Kao i vaš vladalac, vazdušni Merkur, vladate riječima, pa imate dara za pisanje, novinarstvo, prevodilaštvo, glumu i pjevanje. Komunikativni ste i snalažljivi, pa među predstavnicima vašeg znaka ima odličnih voditelja, turističkih vodiča i trgovačkih putnika. Puni ste ideja i posjedujete manuelnu spretnost, pa se odlično snalazite u oblasti mode i estrade. Svaku situaciju umijete da okrenete u svoju korst i izvučete najbolje iz svega.

Rak

Talentovani ste za pisanje, kuvanje, baštovanstvo i uređenje doma. Onaj ko želi da sredi svoj stan ili kuću, treba svakako da pozove vaš znak u pomoć jer ste maštoviti i vrlo kreativni. Među vama ima i sjajnih slikara i pjevača, ali i patriotski nastrojenih političara i uspešnih biznismena, naročito u oblasti ugostiteljstva. Vaša saosećajna priroda dolazi do izražaja u zanimanjima u kojima treba podučavati ili brinuti o drugima, na primjer, ljekar, njegovateljica, bolničarka, profesor.

Lav

Vaše liderske i organizacione sposobnosti odmah upadaju u oči bilo da ste političar, kompozitor ili vlasnik kockarnice. Volite da zablistate kao vaš vladalac Sunce i dominirate bilo da ste sportista, vlasnik teretane, menadžer ili vlasnik obdaništa. Privlače vas svjetlosti pozornice, umijete da ubijedite koga kog hoćete u šta god želite, rođeni ste glumac, reditelj, pjevač, plesač ili modni kreator. Posjedujete urođeni smisao za estetiku pa ste odlični i kao unutrašnji dizajner.

Djevica

Vaš urođeni perfekcionizam, osjećaj za prostor, smisao za detalje i želja za znanjem, čine vas sjanim inženjerima, dizajnerima, arhitektama, zanatlijama, privatnim preduzetnicima, naročito u uslužnim delatnostima i poslovima u vezi sa kućnim ljubimcima. Vama vlada Merkur, simbol logike, informacija i komunikacija, pa ste rođeni ekonomista, lektor, pisac, novinar i prevodilac. Imate dara za podučavanje i umijete da slušate pa ste odličan psiholog i socijalni radnik.

Vaga

Vaš talenat za odnose sa ljudima, ubjedljivost i umijeće pregovaranja čine vas sjajnim diplomatom, ali možete biti uspješni i u politici, glumi i privatnom biznisu. Kao veliki borac za pravdu, često se kao novinar, pravnik, advokat ili sudija nalazite i u oblasti medija i pravosuđa. Zbog uređenog smisla za lijepo, pronalazite se u gotovo svim umetničkim zanimanjima. Zahvaljujući svom šarmu i vladaocu Veneri, imate talenta i za sve poslove u vezi sa modom, njegom i nakitom.

Škorpija

Zahvaljujući uticajima vaših vladalaca Marsa i Plutona, planeta agresije i akcije, imate dara za takozvana opasna zanimanja, kao što su na primjer, ratni izvještač, upravnik zatvora… Takođe, zbog moći koncentracije i urođene preciznosti i vještine, rođeni ste hirurg, a zbog dubine uma kojom ‘čitate’ sagovornike, sjajan ste psiholog, psihijatar i filozof. Obožavate izazove, umijete da čuvate tajne, pa među predstavnicima vašeg znaka ima odličnih policajaca i detektiva.

Strijelac

Jupiter vam je podario pravdoljubivost, želju za znanjem i stalnim usavršavanjem, pa je u vašem znaku rođeno najviše sudija, ali i profesora, jer imate talenta za podučavanje. Obožavate putovanja, pa se često nalazite u turizmu ili radite kao putopisci, fotoreporteri, misionari i dopisnici. Umijete da sagledate problem sa svih strana, pa ste sjajni i kao savetnik i političar. Odlično se snalazite u privatnom biznisu, a zbog kulinarskog dara i u ugostiteljstvu.

Jarac

Pravi ste maratonac i sve što radite, radite na duže staze, pod uticajem vladaoca Saturna, planete uspjeha i trajanja. Veoma ste odgovorni i pouzdani, a svoje znanje umijete da prenesete drugima, pa ste talentovani za sva zanimanja koja imaju veze sa naukom i predavaštvom. Pod uticajem Urana, drugog vladaoca vašeg znaka, posjedujete talenat za tehniku i osjećaj za prostor, pa se odlično snalazite i na radnim mestima arhitekte i inženjera. Sjajni ste i kao prevodilac, pisac i slikar.

Vodolija

Idete ispred svog vremena, pa vaš talenat često bude prepoznat tek kasnije. Sve što je novo i nepoznato, vaše je područje. Posjedujete dar za tehniku, informatiku i nove tehnologije što vas često čini sjajnim pronalazačima, elektroinženjerima, naučnicima, grafičkim dizajnerima, programerima i montažerima. Zbog talenta za jezike i osjećaja za ritam, možete biti i vrhunski filolog i muzičar. Kao velikom borcu za slobodu i pravdu, leži vam i posao socijalnog radnika.

Ribe

Vaš vladalac Neptun, planeta zanosa i inspiracije, podario vam je talenat za umjetnost, naročito slikarstvo, muziku i ples, oblasti u kojima zaista plivate kao riba u vodi. Vaš znak vlada stopalima zbog čega među njihovim predstavnicima ima vrhunskih plesača. Bogata mašta i kreativnost često znaju da vas odvedu u režiju, glumu, modni dizajn. Saosećajni ste i umijete da čitate između redova, pa ste rođeni psiholog, psihijatar, ljekar, bolničarka ili astrolog.

(cafe.ba)

Komentari

Komentara