Beograd: Zaklala ljubavnicu

Rental Travel

Policija je jučer uhapsila Marinu Stojilović (50) i osumnjičila je za ovaj zločin, koji se dogodio 8. decembra u žrtvinom stanu na Banjici, a osumnjičena je uhapšena juče. Marina Stojilović je prijataljicu zaklala jer joj se nije sviđalo što se Zorica bavila prostitucijom i što je za klijente imala muškarce.

Reha Centar

Tijelo ubijene otkriveno je deset dana poslije zločina u stanu koji je ona tri mjeseca ranije iznajmila na Bulevaru oslobođenja broj 68. Policija je upala unutra na poziv komšija koji su osjetili smrad, a zatim pozvali vlasnicu stana.

– Ubijena je bila u donjem vešu, na podu pored ulaznih vrata stana. Krvi je bila svuda. I po zidovima. Vidjela se rana na vratu, a okolo su bili dijelovi pokidane odjeće, koji su ukazivali na tuču. Tijelo je odmah poslato na obdukciju, kojom je utvrđeno da je preklana nožem, kao i da imala modrice – kaže izvor „Blica“.

Istraga koja je usljedila dovela je do šokantnih otkrića. Zorica se bavila prostitucijom, a do klijenata je dolazila dajući oglase. Klijente je primala u svoj stan, a usluge je naplaćivala po satu. Zato je prva sumnja bila da je Zoricu ubio neko od klijenata, a možda i makro za koga je radila.

Marina i Zorica, kako se otkrilo dalje, bile su u vezi koja je bila više od prijateljske.

– Zorica i Marina su bile u ljubavnoj vezi. Marini je vjerovatno smetalo što je Zorica imala seksualne odnose s muškarcima i zbog toga je izbila svađa koja je dovela do tragičnog ishoda. Osumnjičena Marina je uhapšena juče u svom stanu u Beogradu i privedena je na saslušanje kod tužioca.

Kako saznaje „Blic“, osumnjičena je psihijatrijski pacijent i na terapiji je ljekovima. Ubijena Zorica Ilić je iza sebe ostavila kćerku koja živi u Pančevu i sestru.
Zorica je bila čudna

– Zorica mi je bila čudna. Često su kod nje dolazili muškarci i čula se galama. Bilo mi je sve to sumnjivo. Stalno je dolazila kasno uveče, ali nisam htjela da pričam komšijama o tome. Sad vidim da sam s pravom bila sumnjičava – kaže komšinica iz zgrade na Banjici gdje je počinjen zločin.

(blic.rs)

Komentari

Komentara