Bakir Izetbegović se odrekao rezervne gume Audija u dobrotvorne svrhe?!

Rental Travel

Još u maju 2013. godine javnost Bosne i Hercegovine bila je šokirana činjenicom da je bošnjački član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović za sebe naručio Audi vrijedan 213.000 KM. U godini koja je bila turbulentna, bila je to još jedna kap koja odavno preliva čašu nezadovoljstva bh. građana

Reha Centar

 (Napomena: Glasniq.com portal koji prenosi ovu “priču”, poznat je kao medij koji objavljuje smiješne i izmišljene vijesti, a sve s ciljem skretanja pažnje na neke pojave u društvu)

Još u maju 2013. godine javnost Bosne i Hercegovine bila je šokirana činjenicom da je bošnjački član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović za sebe naručio Audi vrijedan 213.000 KM. U godini koja je bila turbulentna, bila je to još jedna kap koja odavno preliva čašu nezadovoljstva bh. građana.

No javno mnijenje Bosne i Hercegovini još jednom je pokazalo da je vox populi glasan i da stiže i do najvećih.

Kako prenose agencije, Bakir Izetbegović je odlučio da se odrekne rezervne gume Audija, koja je sa originalnom felgom i ratkapnom prodata anonimnom kolekcionaru za 120 KM. Ovaj novac bit će uplaćen u dobrotvorne svrhe.

“Znam kako je nemati, a znam kako je i imati. A kad imaš, moraš malo dati da bi dobio više”, rekao je Bakir Izetbegović. Nema sumnje, ovakav dobrodušan potez bh. političara odavno nije učinjen na tlu ove države, te nije ni čudno da je baš na području naše zemlje jedna od najpopularnijih uzrečica – nije beg cicija.

(Glasniq/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/av)

Komentari

Komentara