Bajramska čestitka muftije tuzlanskog Vahid ef.Fazlovića

Rental Travel

Dvadeset i devetoga ramazanskog dana opraštamo se od dragog nam gosta, kazao je ef.Fazlović

Reha Centar

U ramazanu smo imali neizbrojive blagodati, a mir koji nam je donio taj odabrani mjesec  osjećamo u svojim dušama, porodicama i džematima, istakao je Fazlović.Našem Stvoritelju smo neizmjerno zahvalni na njemu.

Bajramu se radujemo kao kruni naših ramazanskih ibadeta i odricanja, on je vrhnac naše smjerne pokornosti Uzvišenome Čijoj se posebnoj nagradi nadamo za ibadet posta, navodi on.

Naša srca su puna bratske ljubavi i zajedništva , koje su nam ulili zajednički iftari, teravije, mukabele i drugi ibadeti , istakao je.

Neka dani koji su pred nama donesu istinsku radost i bereket u naše porodice i našu zajednicu.Provedimo ih sa svojim najbližim u porodičnom miru i rahatluku, stoji u čestitci muftije tuzlanskog.

Neka Bajram bude povod i odabrano vrijeme da svoju pažnju usmjerimo prema porodici njenim tradicionalnim vrijednostima, naglasio je.

Plemenitost koju u nama porađa ljubav prema najbližimadragocjena je ljudska vrlina koja može uljepšati ističe ef.Fazlović

BAJRAM

Muftija tuzlanski je pozvao sve da se snažnije okrenu porodici i njegovanju njezina okrilja.

Svim muslimanimaupućujem iskrene čestitke povodom Ramazanskog bajrama i želim im puno dobra, sreće i napretka, stoji u čestitci muftije Fazlovića.

Podijelimo našu duhovnu radost s komšijama i prijateljima poručio je.

Pozvao je muslimane da se 2. Dana Bajrama prisjete najboljih sinova naše domovine i da obiđu šehitluke i mezarja naših najmilijih.

Bajram Šerif Mubarek Olsun.

 

Komentari

Komentara