Bahrudin Hadžiefendić: Čast mi je predvoditi jedinstvene interese velikog broja građanki i građana našeg grada

Spread the love
Povodom obilježavanja Kurban bajrama, izborni štab kandidata za gradonačelnika Bahrudina Hadžiefendića održao je sjednicu u proširenom sazivu, na kojoj su prisustvovali predstavnici rukovodstva i članovi obje stranke koje on na predstojećim izborima predstavlja kao zajednički kandidat.
Nastupajući jedinstveno i odlučniji nego ikad u svom usmjerenju ka promjenama, prisutni su tematizirali trenutno stanje i dešavanja u gradu kao i pravce zajedničkog djelovanja, te prioritetne projekte čijoj se realizaciji mora nakon izbora hitno pristupiti.
BATO HADŽIEFENDIĆ
U svom obraćanju prisutnima, zajednički kandidat za poziciju gradonačelnika zahvalio se na bezuslovnoj podršci koja mu je pružena i kvalitetnoj saradnji svih uključenih u ovaj projekat čiji je jedini cilj bolja budućnost Tuzle i njenih građana.
BATO HADŽIEFENDIĆ
Naglasio je da mu je izuzetna čast predvoditi jedinstvene interese velikog broja građana i građanki našeg grada koji su članovi i aktivisti ove dvije najjače političke opcije ali i mnogih drugih koje su mu ukazale povjerenje i podršku svojim priključenjem ovom pokretu za promjene.
Press centar

Komentari

Rental Travel

Komentara

Reha Centar
Posted In: