Najpovoljniji smještaj u Tuzli

Bahrija Umihani─ç uputio javnu ─Źestitku vlasniku kompanije Bingo d.o.o

Povodom preuzimanja trgovinskog lanca Interex BiH premijer Tuzlanskog kantona Bahrija Umihani─ç je vlasniku kompanije Bingo d.o.o. uputio javnu ─Źestitku u kojoj stoji:

ÔÇ×U ime Vlade Tuzlanskog kantona i u svoje ime sa izuzetnim zadovoljstvom, Senadu D┼żambi─çu vlasniku firme Bingo d.o.o., ─Źlanovima Uprave dru┼ítva, kao i svim uposlenicima, upu─çujem najiskrenije ─Źestitke na preuzimanju trgovinskog lanca Interex BiH. Ubije─Ĺen sam da konstantan rast ovog trgovinskog giganta giganta nije slu─Źajnost, a veli─Źinu ovog doga─Ĺaja jo┼í vi┼íe isti─Źe detalj da se radi o doma─çoj firmi.

Rijetkost je da doma─çe firme koriste─çi raspolo┼żive materijalne resurse i ljudske potencijale posti┼żu zna─Źajne efekte poput ÔÇ×BingaÔÇť, a to je nedavno potvr─Ĺeno i ─Źinjenicom da Va┼í i na┼í najve─çi doma─çi trgovinski lanac sve sigurnije ovladava i vlastitom proizvodnjom.

Ovakvim poslovnim uspjesima, ne samo da na┼íi doma─çi proizvo─Ĺa─Źi dobivaju vi┼íe prostora i prilike u tr┼żi┼ínoj utakmici, nego se direktno i indirektno otvaraju nova radna mjesta.

S tim u vezi nadam se da ─çe saradnja Vlade Tuzlanskog kantona i trgovinskog lanca ÔÇ×BingoÔÇť rezultirati jo┼í efikasnijim kori┼ítenjem svih privrednih kapaciteta na podru─Źju Tuzlanskog kantona, te da ─çemo zajedni─Źki djelovati u cilju op┼íteg benefita.

AKTUELNO.BA

 

 

Komentari

Komentara