Adem uselio u novu kuću uz najviše počasti svojih prijatelja

Rental Travel

U moru informacija koje ovih dana pune naslovnice svih medija bilo da su elektronski ili printani, a koje se uglavnom odnose na izobilje problema sa kojima se susreću građani ove naše napaćene zemlje, bili smo danas počašćeni raditi zaista jednu lijepu priču, priču koju sa puno fotografija a manje teksta želimo podijeliti sa vama.

Reha Centar

AVDO hUSEINOVIĆ AVDO hUSEINOVIĆ

Naime, svanuo je i taj dan, Adem Huseinović je sa prvim snijegom uselio u svoju novu kuću, naložio prvu vatru i sjeo na svoj novi kauč.

Sreći nigdje kraja,ali imali smo svo vrijeme dojam da su čak i od samog Adema bili sretniji oni koji su za nepuna četiri mjeseca uspjeli napraviti Ademu potpuno novu kuću, iz temelja.

Teško je naravno pobrojati sve Ademove saborce koji su danas podijelili ovaj sretni trenutak sa njim, još teže pobrojati sve one koji su pomogli, ali su nam ipak uzorni domaćini preporučili da se nekima žele ipak javno zahvaliti.

Svi oni su naravno dobili i posebne zahvalnice urađene za ovu priliku ali i mi ih želimo svakako posebno pomenuti jer to zaslužuju.

Glasvni organizatori i pokretači ove akcije su , mještani Mjesne zajednice Solina od kojih su posebno prednjačili Imširović Izet, Latifović Mirsad, Okanović Mirzad i Kovačević Damir, koji su kao organizatori dobili posebne zahvalnice.

AVDO hUSEINOVIĆ odlikovani

Tu su još i Sabir Srebrić iz Njemačke sa donacijom od 5.000 KM, koji je dobio Zlatnu plaketu, koju su još dobili i  XELLA BiH d.o.o, zatim Murex Špionica d.o.o, Hodžić Hasib, Imširović Mirsad, Imamović Sabahudin i Imamović Samir.

Plaketu su još dobili i Medžlis Islamske zajednice Tuzla, Alibašić Edmir, Grabovac Husein.

Organizatori su odali i posebno priznanje medijima koji su pomogli realizaciju ovog projekta, a to su RTV 7 Tuzla, RTV TK i Tuzlarije.net.

kuća za saborca

GRAH

Na kraju svečane ceremonije dodjele ključeva od nove kuće za Adema Huseionovića uslijedilo je druženje saboraca i prijatelja Adema uz nezaobilazni kazan sa grahom za sve prisutne, onako kako samo to obični i dobri ljudi znaju napraviti.

aktuelno.ba

 

Komentari

Komentara