-
Gradonačelnik Lugavić razgovarao s učesnicima Akademije izvrsnosti BiH - 10 mins ago
-
Obilježena 32. godišnjica manevarskih jedinica policije SJB Tuzla - 5 hours ago
-
Obilježeno 30 godina postojanja i rada Organizacije porodica šehida i poginulih boraca grada Tuzle - 7 hours ago
-
Amila Bećirović najbolja sportistkinja Tuzle za 2023. godinu - 7 hours ago
-
Održan Simpozij o plućnom zdravlju - 7 hours ago
-
Obilježeno 70 godina otorinolaringologije u Tuzli - 8 hours ago
-
Press konferencija boračkih saveza TK: Zahtijevamo od nadležnih bh. Institucija da osiguraju mir i sigurnost svih građana - 8 hours ago
-
Gradonačelnik Lugavić podržao otvaranje Roditeljske kuće za djecu oboljelu od raka - 8 hours ago
-
Saopštenje Ministarstva pravosuđa i uprave TK - 22 hours ago
-
Uprava policije MUP TK-a: Pronađeno i oduzeto oko 9 kg droge, jednom licu oduzeta sloboda - apr 25, 2024
Puding kojI košta 25.270 eura
Najskuplji čokoladni puding na svijetu napravljen je u stilu Fabergéova uskrsnog jaja, od četiri najfinijebelgijske čokolade s okusima breskve, naranče i viskija.
Za podlogu ima lagano tijesto, protkano želeom od pjenušca i ukrašeno jestivim zlatom. Ovu dragocjenu poslasticu, koja stoji 25.270 eura, odnosno nešto više od 190 tisuća kuna, kreirao je Marc Gilbert, glavni kuhar u hotelu Lindeth Howe Country House u Engleskoj, u povodu nacionalnog tjedna čokolade.
AKTUELNO.BA