U mjesecu martu najviše ste čitali iz online knjižare Knjiga.ba

Spread the love
Menprom

U mjesecu martu došlo je do „malih korekcija“  na našoj listi najtraženijih naslova u najvećoj online knjižari u BH, koja se nalazi na adresi – Knjiga.ba.

Reha Centar

Naša TOP LISTA sada izgleda ovako:

 

  1. Miki
  2. Dosjei
  3. Pobune
  4. Ljubav u doba kokaina
  5. Izr(ij)eke -Izreke za raju iz Raja
  6. Prokleta avlija
  7. Bosanska kuhinja
  8. Alhemičar
  9. Što pepeo priča
  10. Harry potter i plameni pehar

 

Preporučujemo:

Sulejman Bugari – Izr(ij)eke -Izreke za raju iz Raja

Moja nova knjiga nastala je kao rezultat dugogodišnjeg rada u svakodnevnom životu, otkrivajući uzroke zbog čega ljudi nazaduju, zbog čega su nesretni, zašto se gube, zašto su u nekoj mržnji, na distanci, hladnoći povučeni jedni od drugih kada imamo nauku i sve mogućnosti da naučimo kako bismo trebali izgraditi život – kazao je Bugari.

Muamer Spahić – Bosanska kuhinja

Bosna i Hercegovina je mala zemlja bogatih i raznolikih jela. Bilo bi neskromno njezinu kuhinju uspoređivati s velikim kuhinjama svijeta, ali raznolikost i tradicionalnost bosanske kuhinje zasigurno je čine zasebnom i veoma zanimljivom kulinarskom cjelinom. Ova rafinirana gastronomska kultura riznica je tradicije, simbol identiteta i bitan dio bosanskog kolektivnog pamćenja.

Dževad Karahasan – Što pepeo priča

Iza korica jedne knjige smještena su tri dijela, prvi Sjeme smrti, drugi Utjeha noćnog neba i treći Miris straha. Svi naslovi su simbolični i nose određenu mistiku i poruku.

– Glavni junak Omar Hajam u romanu je nazvan hakim, što u prijevodu znači čovjek znanja. On je autentičan znanstvenik, on je biće koje vječito postavlja pitanja, ali ne nalazi odgovore u svijetu gdje svi podmeću svoju istinu.

 

Za više interesantnih naslova posjetite našu internet prodavnicu na adresi – knjiga.ba

Leftor press team

aktuelno.ba

 

 

Komentari

Komentara