Meho Dedić iz Visokog ispunio svoju veliku želju

Spread the love
Rental Travel

Skoro da nema čovjeka na zemlji koji nema neku veliku ili malu želju, realnu ili nerealnu,kako god ali svako na svoj način nešto želi. Ratni vojni invalid iz Visokog Meho Dedić više od dvije godine ima želju lično upoznati načelnika općine Srebrenica Ćamila Durakovića.

Reha Centar

“Ja sam jedan od onih koji gotovo svaki dan živi Srebrenicu, zajedno sa njom i svim njenim problemima, prednostima, njenim uspjesima i padovima. Jednostavno ovdje dolazim svake godine i to uglavnom ruku na srce 11. jula, znao sam dolaziti i drugim danima, obići memorijalni centar, popiti kahvu u Srebrenici i onda opet u svoje Visoko.

Načelnika Durakovića izrazito poštujem, svake godine ga slušam, gledam, jednostavno on je neko kome ja neizmjerno vjerujem. Moja velika želja je svih ovih godina bila da ga i lično upoznam i evo došao je i taj dan. Sretan sam zbog toga i hvala mu što je odvojio svoje vrijeme za mene, u njegovom društvu mi je bilo jako lijepo” rekao je za aktuelno.ba Meho Dedić nakon posjete Ćamilu Durakoviću.

Nakon susreta Meho je načelniku Durakoviću uručio i skroman poklon iz suvenirskog programa koji je kako kaže mahsuz ponio iz Visokog za ovu priliku.

Susret je po svemu što smo mogli vidjeti bio jako srdačan.

M.T.

Komentari

Komentara

Posted In: