6 stvari koje žene u vezi trebaju zadržati za sebe

Menprom

Povjerenje je temelj svake veze. I dobra komunikacija.

Ali ponekad je zaista pametno neke stvari zadržati za sebe, ma koliko bliski i zaljubljeni bili. Portal TOI donosi što to moramo zadržati za sebe…

1. Nemojte da se osjeća nesigurno

Možda zaista želite svom muškarcu “nabiti na nos” da ste vi ta koja je ostavila bivšeg dečka, ali nije to tako pametna ideja. To nije bitno za vašu vezu, a on lako može pomisliti da ćete to napraviti i njemu.

2. Tajne vaše najbolje prijateljice

Ono što vam najbolja prijateljica kaže u povjerenju zadržite za sebe. Nemojte svom partneru otkrivati ni osobne stvari vaše prijateljice. Možda vas to u nekom trenu dovede do nekakvih sukoba, a mogli ste ih jednostavno izbjeći.

3. Vaše lozinke

Čak i kada ste u braku, ne dijelite svoje lozinke od raznih računa i mailova s vašim partnerom. Trebate imati neki svoj prostor, a i neke stvari koje ste napisale u dopisivanju s prijateljicom on može krivo shvatiti ako krene čitati jer mu je dosadno dok ste vi negdje vani. Ili jednostavno, niste razmišljali da bi on mogao nešto vaše čitati iako zna lozinke jer mu vjerujete pa ste otkrili neku malu tajnu svojoj prijateljici. I eto problema…

4. Koliko ste “teški”

Ako niste vjenčani i niste baš ni blizu tog koraka, nemojte raspravljati o novčanom stanju na vašim računima. Ako želite, možete mu reći da imate prosječnu plaću, ali detalje izostavite.

5. Oni dani u mjesecu…

Možda ste među onim ženama koje žele da vaš partner zna sve pa mu otkrivate i da su stigli oni dani u mjesecu… Vaša mjesečnica ne bi trebala biti predmet razgovora, osim ako za to ne postoji neki sasvim određeni razlog.

6. Prošle veze

Neka ono što se dogodilo u prošlosti ostane u prošlosti… Okrenite se budućnosti i sadašnjem partneru. Možda ste nešto u prošlosti napravili krivo, a možda i niste. Kako bilo, naučili ste iz svojih pogrešaka, dobili novo iskustvo, a sada se okrenite samo vama, novoj vezi i onome što budućnost nosi.

Reha Centar

(vecernji/aktuelno)

Komentari

Komentara