Tri laptopa koja će zadovoljiti sve vaše želje i potrebe

Spread the love
Rental Travel

Ako ste u potrazi za novim laptopom koji će ispuniti vaše zahtjeve, omogućiti vam ugodno surfanje, dinamično igranje PC igra, gledanje filmova i još mnogo toga, izaberite Acer ili Toshiba prijenosna računala uz koja ćete dobiti kvalitetnu i otpornu torbu Prestigio.

Reha Centar

Za korisnike koji računalo koriste u osnovnim dnevnim zadacima, od posla, povremene zabave do surfanja, odličan izbor je Acer Aspire E1-532. Ovaj model prijenosnog računala vaše svakodnevne zadatke, poput komunikacije, surfanja ili reprodukcije video zapisa, pretvara u laganu igru. Laptop dolazi s novim Intelovim Celeron Haswell procesorom s dvije jezgre takta 1,4 GHz. Uz 4 GB DDR3 radne memorije korisnicima je na raspolaganju hard disk od 500 GB. Ekran je 15,6-inčni rezolucije 1366×768 piksela, a ovaj prijenosnik dolazi s Linpus Linux operacijskim sustavom. 

Acer Aspire prijenosno računalo serije E1-530G nudi solidne performanse i multimedijalne alate, a vaše će dnevne zadatke pretvoriti u zadovoljstvo i to u praktičnom i elegantnom kućištu. Snažan Intel Pentium 2117U procesor s dvije jezgre i brzine 1,80 GHz dolazi uz 4 GB radne memorije što će vam značajno olakšati izvođenje složenih i zahtjevnih radnji na vašem laptopu. Za rad 15,6-ičnog ekrana s rezolucijom 1366×768 piksela zaslužna je GeForce GT720M grafička kartica s 1 GB radne memorije. Na laptopu je predinstaliran operativni sustav Linux, a dokumente možete spremiti na hard disk veličine 500 GB. 

Laptop TOSHIBA Satellite C55-A-1FP s raznovrsnim mogućnostima zadovoljit će sve vaše zahtjeve svojim fantastičnim dizajnom, naprednim mogućnostima i odličnom cijenom. Bilo da ste u kući ili u pokretu, snažan Intelov i3 mobilni procesor omogućit će vam gledanje filmova ili slanje e-mailova. Ekran veličine 15,6” u HD widescreen rezoluciji otvorit će vam novi svijet u bojama. Toshibin split screen program pomaže vam da maksimalno iskoristite vaš široki ekran. Uz laptop dolazi najnoviji Windows 8 OS, ima 4 GB radne memorije i hard disk veličine 500 GB.(aktuelno/24sata)

Komentari

Komentara