Besplatna pripremna nastava za eksternu maturu

Richmond Park Međunarodna srednja škola u Tuzli će u periodu od 26. januara do 23. februara tekuće godine realizovati projekat pod nazivom “Besplatna pripremna nastava za eksternu maturu”. Pripreme će se održavati tokom pet sedmica počevši od 26.1.2019.godine.

Svake subote sa početkom u 9 sati planirano je pet sati rada sa nastavnicima.

-Cilj projekta je da osposobi učenike završnih razreda osnovnih škola za uspješno polaganje eksterne mature. U sklopu ovogodišnje pripremne nastave, polaznici će biti u mogućnosti besplatno pohađati časove BHS jezika i književnosti, engleskog jezika, matematike, hemije, fizike, geografije i historije. Nastavno osoblje Richmond Park Međunarodne srednje škole u Tuzli će nastojati da učenicima na interaktivan i prihvatljiv način pojasni gradivo iz navedenih predmeta a sve u cilju što jednostavnije pripreme učenika za polaganje eksterne mature,- kazao je Semir Delić
Svi zainteresovani učenici završnih razreda osnovnih škola sa područja Tuzlanskog kantona se mogu prijaviti preko emaila: sadmir.delic@rps.edu.ba ili na broj 062/558-891, najkasnije do 25. januara tekuće godine.
Više informacija možete pronaci na facebook stranici škole: https://www.facebook.com/RPS.School.Tuzla/
aktuelno.ba

Komentari

Komentara