Za Blizance život je uglavnom igra, Vodolija neuhvatljiva i drska…

Spread the love
Rental Travel

Kaži mi koji si znak i znaću kako se krećeš kroz život, tvrde astrolozi.

Reha Centar

 

Ovan

Iako je vatreni znak, preduzimljivi Ovan u životnoj borbi uživa kao riba u vodi, jer voli izazove, neočekivane obrte i takmičenja, i to baš sa onima koji bi da se uhvate u koštac sa njim. Što više neko pokušava da savlada impulsivnog Ovna, on će biti oprezniji i smisliće način kako da uzvrati – ponekad milom, ponekad ne baš popularnim metodama, ali mora izaći kao pobjednik.

Bik

Život je lijep i takvim ga treba praviti, kad god je to moguće, a kad nije, tada će strpljivi hedonista Bik pokazati onu nesalomivu crtu svog karaktera koja se zove upornost. Zbog te osobine on umije da se bori i da stvori bajkovit ambijent za sebe i one koje voli, jer je tada istinski motivisan. Kada zapadne u finansijsku krizu Bik bi je najradije prespavao, ali umjesto toga obično se snađe i uvijek nađe rješenje.

Blizanci

Za njih je život uglavnom igra, pa inteligentni Blizanci plivaju kroz životne bure i oluje vrlo vješto i uvijek se kao mačka dočekaju na sve četiri noge. Život umiju da udese tako da im se okolina divi, a umiju i da se vrlo proračunato, bez mnogo napora, izbore za svoj dio kolača, bilo da se radi o poslu ili o ljubavi. U suštini, boji se neuspjeha, ali taj strah prikrivaju urođenom duhovitošću.

Rak

Kad bi život bio bajka, to bi bilo najljepše. Egocentrični Rakovi uglavnom rade na tome da tako i bude, jer su veliki komformisti. Umiju da se pritaje i sklone kad je gusto, ali kada je potrebno zanju i da se zainate. Veoma su uporni, ali tu osobinu rijetko koriste jer se uvijek neko nađe da im pomogne, pa zašto bi se onda oni mučili. Sve dok imaju podršku bliskih rođaka ili prijatelja nemaju ni namjeru niti potrebu da se bore.

Lav

Djetinjasti Lavovi vole bajke, pa možda zato i umiju da se bore kao pravi vitezovi. Teško će ih neko nadmudriti ili biti bolji od njih, jer su Lavovi stvoreni da vladaju drugima i spremni su na velika odricanja samo da bi se dokopali onoga što im je glavni cilj u životu – uglavnom odgovornog položaja. A kada jednom uspiju, teško će ih neko zbaciti sa trona koji je za Lavove isto što i bajka.

Djevica

Device pomalo oklijevaju pred životnim izazovima, ali samo zato što tačno znaju šta hoće i kako da se izbore za ono što žele. Lijepo je sanjariti, ali od toga nema konkretne koristi, a ni pomoći, pa Djevica pokušava da predvidi sve mogućnosti i ono sa čim bi se mogla suočiti. Ne voli iznenađenja, a ukoliko stvari počnu da izmiču njenoj kontroli, nerijetko je može obuzeti bijes.

Vaga

Za Vagu je život borba u kojoj se ona vješto snalazi zahvaljujući poznastvima i vezama sa uglednim i uticajnim osobama. Kako Vaga voli da dominira i uzima od života najviše što može, spremna je na kompromise i odricanja, ali često joj se dešava da “pobrka lončiće” pa srcem ulazi u poslovne, a razumom u ljubavne bitke. Najviše voli da se kroz život probija zajedno sa uspješnim partnerom, ali ako nema pravog, boriće se sama.

Škorpija

Samouvjerena Škorpija tačno zna šta želi od života i kako će to da postigne. Svjesna je svojih mogućnosti i uglavnom sve drži pod kontrolom. Kao jedan od najvećih zodijačkih boraca, hladnokrvno reaguje u neočekivanim situacijama. Svoje namjere ne otkriva prije nego što uradi ono što je naumila, a kako ništa ne može da promakne njenom pronicljivom oku, uvijek je korak ispred svojih protivnika.

Strijelac

Ambiciozni i znatiželjni Strijelac kroz život se probija razumom i logikom, ali kako je vrlo maštovit događa mu se da “sklizne iz kolosijeka” i odluta u ljubavnu bajku. Ali, s obzirom na to da najviše voli svoju nezavisnost, brzo se vraća na put koji je sebi zacrtao u životu. Ako doživi poraz, lako se oporavlja i nastavlja dalje, jer je praktičan, a dar za polemiku izvlači ga iz neprijatnosti životnih okolnosti.

Jarac

Kontradiktorni Jarac više je svjestan svog znanja nego sebe kao ličnosti, što ga često usporava u životu, ali pošto je vrlo ambiciozan, spreman je da mnogo radi samo da bi dobio zasluženo priznanje. Borba je sastavni dio njegovog života, pa čime god da se bavi on mora biti uspješan, ali će isto tako cijelog života sanjati o velikoj ljubavi i neutoljivoj strasti koje rijetko doživi, jer se plaši razočaranja i razotkrivanja dubine sopstvenih osjećanja.

Vodolija

Neuhvatljiva i drska Vodolija smjelo korača kroz životne bitke ne plašeći se ničega, osim jedne stvari – gubitka svoje nezavisnosti i polaganja računa bilo kome. Iako ne voli da “šefuje” često se nađe na odgovornim mjestima na poslu, jer je poštuju, a ona umije da plasira svoje ideje, tako da uglavnom osvaja simpatije. Komunikativna i šarmantna Vodolija voli da rizikuje i često se nađe u nepredvidivim romantičnim situacijama od kojih pravi svoje “instant bajke”.

Ribe

Flegmatične, ali ambiciozne, Ribe umiju da budu vrlo prilagodljive i praktične, najčešće zbog zarade, pa se vješto probijaju na bilo kom radnom mjestu, čak i kad ih taj posao ne interesuje previše. Iako su vrlo maštovite, rijetko im se pruži šansa da rade nešto za šta posjeduju veliki dar. Zato su neprevaziđene u ljubavi, od koje umiju da naprave bajku u kojoj kao najveću dragocjenost čuvaju onog koga vole.

(dnevno.rs)

Komentari

Komentara