Vikend na Kaleidoskopu

Subota 27.7.2019. započinje sa Kaleidoskop Artom od 12, 00 pa sve do 22,00 sata, a u Kući plamena mira od 11,00 sati će se održati radionica sa Marčelom, na temu “Muzika i odnos prema društvu”. Radionica naslova “Muzika i odnos prema društvu” je osmišljena kao druženje, kroz predavanje i razgovor o estetskim aspektima (odnos prema kiču, gajenje ukusa), kao i o društveno odgovornim aspektima (pomirenje kroz ex-Yu muziku, muziku kao korektiv sistema vrijednosti, angažovano stvaralaštvo i njegovi realni dometi). Uz interakciju sa učesnicima radionice, svi koji dođu zaista će imati priliku uživati u druženju i razgovoru sa ovim istaknutim umjetnikom. Broj učesnika radionice nije ograničen, svi zainteresovani su dobrodošli, a zbog lakše organizacije radionice poželjne su prijave na: Link
Za ljubitelje elektronske muzike subota je rezervisana za After beach party na trećem Panonskom jezeru na kojem će nastupiti Dj Facho iz Tuzle.
Od 20,00 do 02,00 sati u parku kod bivše Muzičke škole nastupit ćebendovi: Čovek Bez Sluha | Emir and Frozen Camels | Marčelo | Bombaj štampa | Elemental.
aktuelno.ba

Komentari

Rental Travel

Komentara

Reha Centar