Ugledna političarka snimala sado-mazo filmove u prostorijama stranke

Rental Travel

Ugledna članica britanske zajednice, aktivna u javno političkom životu Michelle Gent (50), glumila je u sad-mazo filmovima za odrasle, pišeMIrror.

Reha Centar

Bičevi, lanci, mačevi i oskudno odjevene žene dio su života ove inače obiteljske 50-godišnjakinje. Porno filmove koje je snimala u sjedištu svoje stranke, punašna je političarka prodavala online.

Neimenovani izvor rekao je za Sunday Mirror da su glumcima na audicijama govorili da se ‘pripreme za sve.’

‘Tjerali su ljude da budu sve ekstremniji. Michelle se ponašala kao sutkinja u X faktoru’, rekao je izvor, koji je išetao iz audicije kada je vidio o čemu se radi.

‘Djevojke su pokazivale grudi, pravile se da se samozadovoljavaju, vrištale, glumile orgazme i ljubile se međusobno u nadi da će biti odabrane za glavnu ulogu’, dodaje.

Gent je bila lokalna vijećnica u Nottinghamshireu između 2009. i 2013. godine, kada je izgubila izbore. Za snimanje svojih filmova koristila je stranačke urede u Ashfieldu.

Glasnogovornik Liberalnih demokrata izjavio je kako niti stranka niti privatni vlasnik ureda nisu bili upoznati s aktivnostima koje je Gent vodila poslije uredskih sati.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara