Stand up comedy show Tina Vodopiveca u Tuzli

Rental Travel

Da li Vas je ikad do suza nasmijao Slovenac? On sigurno hoće, jer on je Tin Vodopivec. Do sada je nasmijao Balkan, Evropu i Ameriku, zašto ne i Vas!? Cjelovečernji stand up šou Tin Vodopiveca u Teatru Kabare Tuzla.

Reha Centar

Dame i gospodo, čast nam je predstaviti i pozvati Vas na cjelovečernji stand up comedy show Tina Vodopiveca.

Tin Vodopivec je najiskusniji i najangažiraniji regionalni stand up komičar. Početke je napravio prije desetak godina, da bi u međuvremenu postao organizatorom prvog festivala stand-up komedije u Slovenije – PANČ a prošlu godinu je obilježio TV serijal Planet Stand-Up u kojem je upravo on bio domaćinom svojim brojnim kolegama.

U svojoj karijeri je, pored nastupa od Vardara pa do Triglava, upisao je i nastupe širom Evrope: prvi je ovdašnji komičar koji je nastupio u londonskom klubu Comedy Store, bio je u prvoj grupi ovdašnjih komičara na snimanju za kanal Comedy Central Extra te je važno napomenuti njegovo prošlogodišnje uvrštenje na prestižni Seattle International Comedy Competition na kojem je u završnoj večeri kvalifikacija za finale podjelio drugo mjesto! Bio je organizatorom gostovanja brojnih međunarodnih zvijezda, od kojih svakako treba izdvojiti Eddy Izzarda i Dylana Morana.

Za stampu_Tin Vodopivec mala

Njegov stil komedije ponajviše podsjeća upravo na onaj od Jerryja Seinfelda – posmatrački, provokativan ali ujedno i vrlo inteligentan! Mnoge među publikom u našim “južnjačkim” krajevima je znalo zateći to da ih do suza nasmije – Slovenac!

Dođite i provjerite zašto je to tako?

Teatar Kabare Tuzla, četvrtak 16.01.2014. godine u 19:00 sati.

Ulaznica 5KM, rezervacije  putem SMS-a na 066/645-495

Komentari

Komentara