SDA ima plan za bolju Tuzlu: Kandidati i aktivisti u razgovoru sa građanima

Rental Travel

Kandidati Gradskog odbora Stranke demokratske akcije Tuzla i aktivisti i ovog vikenda su se družili sa građanima. Ovaj put bili su kod zgrade “ Toranj”, zatim u Slavinovićima, na Brčanskoj Malti, u Batvi, u Mramoru, Šićkom Brodu, te u centru grada na Trgu slobode.

Reha Centar

Veliki broj zainteresovanih Tuzlaka i Tuzlanki prilazio je štandovima SDA gdje su se u neposrednom razgovoru sa kandidatima i aktivistima dodatno informisali o Izbornoj platformi – PLAN ZA BOLJU TUZLU,  o listi kandidata, te su uzimali promotivni materijal.

Na listi kandidata SDA Tuzle koju predvodi prof.dr. Zijah Rifatbegović su vrijedni i čestiti ljudi koji su svoje znanje, iskustvo i ljubav spremni uložiti u razvoj ovog grada ukoliko od građana dobiju povjerenje. Među njima su ljekari, inženjeri, pravnici, politolozi, ekonomisti, prosvjetni radnici… Na listi su dva doktora nauka, jedanaest magistara, trideset visokoobrazovanih i pet kandidata sa srednjom stručnom spremom. Više od 30 % su mladi, 40 % su žene i dva vijećnika SDA iz prethodnog mandata.

Promotivni štand SDA će i narednih dana biti izložen u gradu kako bi Tuzlaci imali što više prilike za upoznavanje kandidata SDA, neposredan razgovor s njima, za davanje prijedloga i sugestija koje će pomoći u kreiranju programa SDA Tuzle u narednom periodu. Sve što je dobro za građane Tuzle, dobro je i za SDA- saopšteno je iz GO SDA Tuzla.

OVO SU KANDIDATI SDA ZA GRADSKO VIJEĆE GRADA TUZLE :

LISTA KANDIDATA SDA TUZLA

 

Komentari

Komentara