Saopštenje za javnost GO SDBiH Tuzla

Rental Travel

Gradska organizacija Socijaldemokrata Bosne i Hercegovine Tuzla, danas je u Tuzli  održala press konferenciju za medije.

Reha Centar

Ovom prilikom, kako je kazao predsjednik GO SDBiH Tuzla Aleksandar Vujadinović žele informisati građane Tuzle o aktuelnoj političkoj situaciji i nedavnim dešavanjima u organizaciji SDBiH Tuzla.

Naglasio je da je određeni broj članova izašao iz stranke, ali da je to u konačnici njihov izbor  koji ćemo mi kao rukovodstvo GO SDBiH Tuzla poštovati.

Gradska organizacije SDBiH Tuzla je u međuvremenu formirala novo Predsjedništvo, čiji članovi su ovaj put pažljivo birani.

U novoizabranom sastavu Predsjedništva GO SDBiH Tuzla su predstavnici različitih generacija, sa akcentom na mlade, iz različitih slojeva društva i različitih profesija.

Posebna pažnja posvećena je polnoj i multietničkoj strukturi, što su načela  naše stranke i prepoznatljivost našeg grada.

U konačnici danas djelujemo i radimo u timu dobrih i čestitih ljudi, spremnih istrajati u posvećenosti na izgradnji i razvoju boljeg i pravednijeg društva i staviti se u funkciju građanima Tuzle, kroz davanje nove nade i pokretanje neophodnih društvenih i ekonomskih reformi – poruka je iz GO SDBiH Tuzla.

PRESS GO SDBIH TUZLA

Komentari

Komentara