Rak je moguće izliječiti za manje od tri minute!

Menprom

Ovu zapanjujuću teoriju već godinama iznosi poznati američki autor Gregg Braden, poznat po teorijama o liječenju raka, koji tvrdi da emocije utječu na DNK i da kolektivna snaga misli (molitva, sugestija…) može izliječiti od bilo kakve fizičke bolesti.

Reha Centar

Cancer-cell

Rak nestaje djelovanjem namjere i sviješću postojanja sprege između naših misli i manifestacija u fizičkom svijetu, a koristi se polje koje sve povezuje… Ovo eterično polje o kojem priča znanstveno je dokazano i predstavljeno u vodećem stručnom časopisu “Nature” 1996 godine, br. 332.

Kontrola nad mislima i emocijama

Naše misli i emocije uzrokuju elektromagnetsko polje. Valovi ovoga polja dosežu jedan metar od našega tijela. Još je Nikola Tesla govorio da će ljudi jednoga dana snagom svojih misli proizvoditi električnu struju, znači naše misli su izuzetno snažna energija. No, fokusirane, snažne misli, a ne razbacane na sve ono što vidimo ili osjećamo. Zajedničke misli mogu stvoriti izuzetno jako elektromagnetno polje i djelovati na okolinu.

Kada se razvije ova tehnika, ona više nije fikcija nego predstavlja tehnologiju na kojoj se bazira liječenje. To je dokazao šokantan video snimak iz bolnice u Kini gdje se pokazuje izlječenje raka u manje od tri minute veličine 3×2.5 cm, prateći cijeli proces ultrazvukom na ekranu. Ovaj video možete naći na youtubeu. Da bi mogli proizvesti jako elektromagnetsko zračenje morate naučiti uspostaviti kontrolu nad svojim mislima i emocijama i jačati ih vježbom, donosi ordinacija.hr

Emocije mjenjaju DNK

Naše emocije i osjećaji predstavljaju ogledala. Sve što proizvodimo unutar samih sebe zračimo u okolinu i prostor i dobivamo upravo ono što se nalazi u nama. Ako npr. Kažemo ” jednoga dana ću ozdraviti ili jednoga dana ću biti sretan/na, jednoga dana ću dobiti dobar posao itd…” ogledalo nam odgovara da to neće biti nikada ili jako daleko u budućnosti. Ako nasuprot toga govorimo i osjećamo da se mijenjamo sada ovoga časa ( kao da se to već dogodilo) tada se nama događa promjena i naš DNK se mijenja i mi se mijenjamo.

Znanost je godinama tvrdila da naša vjera i osjećaji nemaju utjecaja na naše bolesti i naš život, no psihoonkologija tvrdi suprotno. Upravo naši osjećaji, misli, emocije i vjera upravljaju sa svim što se događa u nama samima i našem životu.

Emocije mijenjaju DNK, zapamtite to! Molimo podijelite s prijateljima…

(portaloko.hr)

Komentari

Komentara