Privrednici mijenjaju odnose u politici

Menprom

Na press konferneciji Kantonalnog odbora SBB-a Tuzlanskog kantona koja je da dans u 11h održana u prostorijama SBB-a Tuzla, svoj program rada predstavio je kandidat za načelnika ispred SBB-a, prof Fahrudin Pašić.

Reha Centar

„Veliki broj privrednika se udružio u općini Živinice kako bi zajednički okupljeni u projektu SBB-a napravili ambijent za razvoj i prosperitet općine Živinice. Na čelu projekta reforme i reorganizacije nalazi se budući načelnik Živinica prof. Fahrudin Pašić.

Fahrudin Pašić je uspješno radio, kako u privredi, tako i u obrazovanju, te je iz tog razloga izbor koji obećava bolju budućnost Živinica

SBB je projekat koji je stao uz narod, uz privrednike, uz građane, uz uspješne ljude koji mogu voditi zajednicu ka boljoj budućnosti, a izbor prof. Fahrudina Pašića za kandidata za načelnika je još jedan dokaz da Savez za bolju budućnost vodi brigu o tome ko je sposoban da pravedno i pošteno radi i vodi općinu u bolje sutra.“ Istakao je za medije, predsjednik Općinskog odbora SBB Živinice, Mehemd Alispahić.

„Savez za bolju budućnost u Živinicama je organizirao tim na čijem sam čelu a koji će osigurati uvjete za privredni i ekonomski prosperitet naše općine.

Kao načelnik ću biti prepoznatljiv po transparantnosti ,a aktivno ću djelovati na stvaranju povoljnih administrativno – poslovnih uslova za dolazak investicija u općinu Živinice.

Za ostvarenje tog cilja napravit ću reformu i reorganizaciju Javnih preduzeća u općini i pravilno usmjeravati sredstva iz budžeta, te projekte i investicije ću rasporediti na dijelove općine.

Profesor Pašić je istakao da je  u prethodnom periodu nije bilo ljudi koji su se istinski zalagali za stanovnike općine Živinice , te da je kucnuo čas za korjenite promjene koje će osigurati da na čelo općine dođe onaj ko obećava pravdu, poštenje i rad !

aktuelno.ba

 

Komentari

Komentara