Princ Harry i Meghan Markle odradili prvi poslovni angažman, a iznos koji su dobili je pozamašan

Otkako je napustio kraljevsku obitelj, Princ Harry se sa suprugom Meghan Markle u petak prvi put pojavio na nekom javnom događanju.

Gostujući na Samitu o alternativnom ulaganju u Miamiju, pod pokroviteljstvom JPMorgana, princ Harry se u govoru dotaknuo svoje traume iz djetinjsta vezane uz veliku tragediju u kraljevskoj obitlelji – smrti njegove majke princeze Diane.

Kako navodi Page Six, televizijska voditeljica Gayle King, koja je uspostavila bliske odnose s kraljevskim parom, prvo je auditoriju predstavila Meghan.

Nakon što je rekla nekoliko riječi o svojoj ljubavi prema suprugu, Meghan je najavila princa Harryja, koji se u govoru usredotočio na svoje mentalno zdravlje i odlaske na terapiju protekle tri godine kako bi pokušao prevladati traumu zbog gubitka majke.

‘Govorio je o tome kako su na njega utjecali događaji iz djetinjstva i kako je o tome razgovarao sa stručnjakom za mentalno zdravlje’, otkrio je izvor za Page Six.

Potom se dotaknuo i Megxita, rekavši kako im je oboma bilo jako teško, ali ne žali zbog svoje odluke da odstupi sa seniorske kraljevske pozicije, jer želi zaštititi svoju obitelj.

‘Ne želim da Meghan i naš sin Archie prolaze kroz ono kroz što sam ja prolazio kao dijete’, naveo je u svom govoru princ Harry.

Princ Harry je 2017. otkrio kako je zatražio stručnu pomoć nakon što je preživio dvije godine ‘potpunog kaosa’ pokušavajući se u svojim kasnim dvadesetim godinama pormiriti sa smrću majke.

U intervjuu za Thelegraph je rekao kako je gotovo dva desetljeća nakon gubitka majke, unatoč bratovom nagovaranju da potraži stručnu pomoć, ‘potisnuo sve svoje emocije’.

Komentari

Komentara