Prijateljski susret Zmajeva s reprezentacijom SAD-a 28. januara

Spread the love
Menprom

Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine odigraće prijateljsku utakmicu s reprezentacijom Sjedinjenih Američkih Država u nedjelju, 28. januara u StubHub centru u Los Anđelesu, objavljeno je danas na službenoj internet stranici američkog Fudbalskog saveza (USSF) .

Reha Centar

Susret između popularnih Zmajeva i reprezentacije SAD-a najavljen je i iz Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Fudbalske selekcije Bosne i Hercegovine i Sjedinjenih Američkih Država do sada su imale samo jedan međusobni susret. U također prijateljskom susretu 14. avgusta 2013. godine na stadionu “Asim Ferhatović Hase”, Sjedinjene Države pobijedile su s rezultatom 4:3. Dva gola za naš tim tada je postigao Edin Džeko, a u listu strijelaca upisao se i Vedad Ibišević koji je nedavno saopštio da se povlači iz reprezentacije. Junak američke selekcije u ovom susretu bio je Jozi Altidore (Jozy Altidore) koji je bh. mrežu zatresao čak tri puta, dok je preostali jedan pogodak za SAD postigao Edi Džonson (Eddie Johnson).

Karte za ovaj prijateljski susret biće u prodaji od četvrtka, 16. novembra, navodi se na internet stranici Fudbalskog saveza SAD-a.

Karte će biti moguće kupiti na stadionu (StubHub centar) ili rezervisati pozivom na broj (+001)1 888 929 7849.

BHRT

Komentari

Komentara