Održan centralni predizborni skup Stranke za BiH Tuzla (FOTO)

Spread the love
Rental Travel

Stranka za Bosnu i Hercegovinu je u Kongresnoj sali „Hotela Tuzla“ održala svoj centralni predizborni skup.

Reha Centar

SBIH

Na skupu su se predstavili kandidat za gradonačelnika, kandidatkinje i kandidati za GV i iznijeli program i strategiju Stranke za Bosnu i Hercegovinu za naredne četiri godine.

Skupu su prisustvovali građani i članovi Stranke za Bosnu i Hercegovinu kao i predsjednik stranke gospodin Amer Jerlagić, koji je u neposrednom obraćanju pozvao građane da izađu na izbore, te glasaju ali i promijene.

AMER JERLAGIĆ

Na skupu je govorio i predsjednik ove stranke i nosilac liste za Gradsko vijeće Hasib Gazibegović koji je istakao da Stranka za BiH ima listu kandidata koja ima čist obraz i nije kompromitovana. On je istakao da je u Tuzli došlo vrijeme da se nešto mijenja jer kako je naglasio sve što je izvan centra grada nije adekvatno životu građana. Napomenuo je još da će ako bude izabran u Gradsko vijeće učiniti sve da građani Tuzle ma gdje da žive imaju ista prava i iste privilegije.

dsc_0034_800x533

U ime mladih ove stranke prisutnima se obratio Faruk Durmić koji je nekoliko puta ponovio riječ „dosta je“, iskazujući svoj protest aktuelnoj vlasti zbog pasivnog odnosa prema mladima ovog grada.

FARUK DURMIĆ

„Kako vas nije sramota da nas ponižavate i obezvrednjujete a mi mladi smo sigurno sposobniji od vas koji trenutno jeste“, poručio je Faruk Durmić kandidat Stranke za BiH za Gradsko vijeće grada Tuzla.

FOTO GALERIJA

Press centar S BiH Tuzla

Komentari

Komentara