“Noć šampiona VII” : Veliko interesovanje u cijeloj regiji, ulaznice već u prodaji!

Spread the love
Menprom

Pripreme za “Noć šampiona VII”, veliki kikckbox spektakl, koji se 23. maja2014. godine održava u Tuzli, privode se kraju.

Reha Centar

 Organizator, KBV “Flek Tom-Cat”, najavljuje pravi borilački i scenski spektakl, za koji je evidentno interesovanej ljubitelja ovog sporta iz cijele regije.

-Obzirom da će pored glavnog meča u kojem će u revanšu snage odmjeriti Salko Zildžić i Abderrahim Chafay, nastupiti još 12 boraca, reprezentativaca i učesnika velikih svjetskih takmičenja, ljubitelji kickboxa znaju da će imati priliku gledati sedam vrhunskih borbi. Već imamo veliki broj rezervisanih ulaznica i s pravom očekujemo pun Mejdan – rekao nam je Senad Mujkanović, menadžer manifestacije.

Ulaznice po cijeni od 10 KM, u prodaju se nalaze od jučer, i periodu do dana manifestacije moći će se kupiti u CD shopu “Mido” na tuzlanskom Korzu.

U sklopu manifestacije “Noć šampiona VII”, svoj posljednji meč u profesionalnoj karijeri odradit će Salko ZIldžić, jedan od najbolji bh. kickboxera. Za protivnika će imati Abderrahima Chafaya (Francuska), koji mu je 2011. godine nanio jedini poraz pred tuzlanskom publikom.

U uvdnim borbama će nastupiti još:

  • Murat Antepli (TUR) – Semir Delić (BiH), -63,5 kg
  • Şahin Aras (TUR) – Asim Selimović (BiH), -84 kg
  • Uroš Bogojević (SRB) – Denis Marjanović (BiH), -86 kg
  • Abdullah Cem Akin (TUR) – Mesud Selimović, -86 kg
  • Bojan Džepina (SRB) – Bahrudin Mahmić (BiH) ,-91 kg
  • Fatih Çimiç (TUR) – Elmin Živčić (BiH), + 91 kg

Više informacija vezanih za „Noć šampiona VII“ može se naći na Facebook stranici https://www.facebook.com/noc.sampiona.tuzla

Promus media – Press tim manifestacije “Noć šampiona VII”

AKTUELNO.BA

Komentari

Komentara