Neno Belan i „Fiumensi“ 11. februara na dugoočekivanom koncertu u Tuzli

Spread the love
Rental Travel

Neno Belan & Fiumens tradicionalno pripremaju koncerte u februaru, za koji  i sami često kažu da je pravi mjesec zaljubljenih. U ovogodišnji kalendar tih istinskih muzičkih poslastica uvrštena je i Tuzla u kojoj će Neno Belan nastupiti 11. februara u dvorani Bosanskog kulturnog centra.
Autor koji je napisao neke od najromantičnijih stihova u slavu ljubavi, uz koje su se zaljubljivale ili zbog ljubavi patile brojne generacije fanova, za svoje februarske koncerte uvijek priprema poseban program.

Reha Centar

Tako će biti i na koncertu u Tuzli gdje će Belan nastupiti sa svojim, sad već kultnim bendom „Fiumens“, s kojim 2017. godine obilježava 20 godina uspješne muzičke saradnje.

Ovo je koncert kojim tuzlanska agencija „Zeus“ ,u saradnjim sa svojim stalnim partnerom – kompanijom „Oriflame“ , započinje ovogodišnju veoma bogatu,  u okviru koje će Tuzlu posjetiti brojne balkanske zvijezde.

Neno Belan za susret s tuzlanskom publikom, nakon duge pauze, obećava cijeli niz nezaboravnih pjesama, sada već pravih evergreena iz vremena „Đavola“, preko Belanove solo karijere, ali i hitove kojima je posljednje dvije decenije potvrdio status jednog od najizvođenijih i najpopularnijih kantautora na ovim prostorima.

Karte za ovaj posebni muzički ugođaj su u prodaji, a možete ih pronaći na tuzlanskom Korzu kod „Seje i Vilija“ i u marketing službi BKC – a Tuzla, po cijeni od 15 KM.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara