Narednih dana u BiH očekuje se pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom

Rental Travel

Danas će u Bosni i Hercegovini preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijme. Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni. Dnevna temperatura od 13 do 19 °C.

Menprom

Također i u nedjelju, 11. aprila, u našoj zemlji očekuje se pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne u Bosni je lokalno moguća slaba kiša. Vjetar slab južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 0 do 6, na jugu do 9, a dnevna od 11 do 17, na jugu i sjeveru do 20 °C.

Pretežno oblačno vrijeme bit će i u ponedjeljak 12. aprila. Poslijepodne ili u večernjim satima lokalno slaba kiša je moguća u Hercegovini, zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura od 3 do 9, na jugu do 12, a dnevna od 16 do 23 °C.

I u utorak, 13. aprila, u BiH očekuje se pretežno oblačno vrijeme s kišom. U drugom dijelu poslijepodneva snijeg ili susnježica su moguću u Bosanskoj krajini, a tokom noći i u višim područjima centralne Bosne. Jutarnja temperatura od 5 do 11, na jugu do 13, a dnevna od 6 do 12, na jugu i sjeveroistoku Bosne do 18 °C. Tokom poslijepodneva temperatura u postepenom padu, saopćeno je iz FHMZBiH.

Komentari

Komentara