Narednih dana sunčano sa mrazom i maglom u jutarnjim satima

Spread the love
Menprom

U Posavini i Krajini će preovladavati dugotrajna magla i niska oblačnost. U ostatku BiH će biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima s mrazom i maglom po kotlinama. Vjetar, slab, promjenljivog smjera. Jutarnje temperature od -8 do -2, na jugu od 0 do 4, a dnevne od 1 do 7, na jugu od 8 do 12 stepeni.

Reha Centar

U Sarajevu će biti pretežno vedro. Jutarnja temperatura oko -6, a dnevna oko 2 stepena.

U utorak, 20. decembra, Posavinu i u Krajinu prekrivat će dugotrajna magla i niski oblaci. U ostatku BiH preovladavat će pretežno sunčano, u jutarnjim satima sa mrazom i maglom po kotlinama. Jutarnje temperature kretat će se od -8 do -2, na jugu od 0 do 4, a dnevne od 2 do 7, na jugu od 10 do 14 stepeni.

U srijedu 21. decembra, preovladavat će pretežno sunčano vrijeme, u Posavini i u Krajini sa dugotrajnom maglom i niskim oblacima. Jutro će biti sa mrazom i maglom po kotlinama, dok će se jutarnje temperature kretati od -8 do -2, na jugu od 0 do 4, a dnevne od 1 do 6, na jugu od 10 do 15 stepeni celzijusa.

U četvrtak, 22. decembra, preovladavat će pretežno sunčano vrijeme, u Posavini sa dugotrajnom maglom i niskim oblacima. Jutro će biti sa mrazom i maglom po kotlinama, a jutarnje temperature će se kretati od -8 do -3, na jugu od -1 do 3, a dnevne od 1 do 7, na jugu od 9 do 14 stepeni celzijusa, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

fhmz – aktuelno.ba

Komentari

Komentara