Mustafa Nadarević glavni akter brend kampanje Euro Express-a

Menprom

Mustafa Nadarević, proslavljeni i regionalno popularni glumac, glavni je akter u reklamnom spotu kompanije EuroExpress brze pošte.

Reha Centar

Mlađi, Mustafu najviše poznaju po ulozi Izeta Fazlinovića iz, već sad, kultne serije “Lud, zbunjen, normalan”, a oni stariji sjetiće ga se i iz filmova poput “Otac na službenom putu”, “Već viđeno”, “Glembajevi” i dr.

Jako mi je drago da sam bio dio ovoga projekta. Ekipa EuroExpress-a je zajedno sa produkcijom Burningpeacock uradila odličan posao. Nadam se da će gledaoci uživati u reklami, kao što smo mi uživali snimajući je”, podijelio je sa nama svoje utiske Mustafa Nadarević.

Rozita Tomić, zamjenica generalnog direktora EuroExpress-a je istakla da su u kompaniji veoma ponosni da ih upravo Mustafa predstavlja pred domaćom javnošću, jer, kako navodi, velika je čast imati takvu glumačku veličinu u svojoj brend kampanji.

“EuroExpress ovim spotom stavlja krunu na osmogodišnje uspješno poslovanje, tokom kojeg smo zauzeli poziciju lidera u kurirskoj djelatnosti na teritoriji BiH. Mustafa Nadarević najbolje predstavlja principe koje mi kao kompanija želimo da istaknemo, da smo najbolji u svojoj oblasti ali i da nam je važan domaćinski odnos prema klijentima kao i unutar našeg preduzeća”, izjavila je Rozita Tomić.

Za scenario i realizaciju reklamnog spota zaslužna je produkcija Burningpeacock iz Sarajeva, producent je Moamer Kasumović, a reditelj Admir Crvčanin.

Riječ je o novom kolektivu koji je oko sebe okupio mlade, inovativne umjetnike, a iz EuroExpress-a poručuju da su više nego zadovoljni saradnjom, kao i njihovim zalaganjem i profesionalnošću. Uz legendarnog Mustafu Nadarevića, u spotu se pojavljuje i glumica Elma Juković, dok je Rejhana Kasumović asistent produkcije.

Reklamni spot EuroExpress-a pogledajte na web stranici www.euroexpress.ba ili na zvaničnoj YouTube stranici kompanije.

Osim video spota, urađen je i radio džingl koji možete poslušati ovdje.

O kompaniji:

EuroExpress je domaća kompanija koja postoji od 2007. godine. Danas ima skoro 300 zaposlenih, preko 120 dostavnih vozila i 11 distributivnih centara širom BiH, a nedavno su otvorene dodatne poslovnice u Tuzli u Tržnom centru Sjenjak, u Sarajevu na Grbavici, kao i distributivni centri Bugojno i Prijedor.

Kompanija svoj uspjeh zasniva prije svega na visokom kvalitetu usluge i kvalifikovanom kadru, a rukovodeći tim profesionalaca brine o potpunom zadovoljenju potreba i zahtjeva klijenata.

Svi zaposleni kontinurano i udruženim snagama rade na razvijanju inovativnih i efikasnih procesa rada, kao i na podizanju standarda u oblasti kurirske djelatnosti. Visok stepen razvoja kompanije potvrđen je potpisivanjem ugovora o zastupanju FedEx-a, koji je prepoznao sve postignute vrijednosti.

Dobijanjem licence FedEx-a za BiH i otvaranjem špedicije proširili su paletu transportnih usluga a svoju distributivnu mrežu povezali sa 220 zemalja širom svijeta.

Za ovu godinu najavljena su nova kadrovska pojačanja, tehnološka unapređenja logističkih procesa, širenje voznog parka i dodatne edukacije zaposlenih.

AKTUELNO.BA

 

 

 

 

Komentari

Komentara

Posted In: