Menadžment RTVTK kod premijera Hodžića

Rental Travel

Više vijesti, aktuelnosti i novih sadržaja u narednom periodu rezime je budućeg rada Radiotelevizije Tuzlanskog kantona, što je danas prezentovano premijeru TK Kadriji Hodžiću, ministru za kulturu, sport i mlade Zlatanu Muratoviću i savjetniku Miralemu Nuhanoviću.

Reha Centar

Napravivši kratak presjek stanja najjače lokalne medijske kuće direktor Almir Mulabećirović, izvršni direktor za program Dino Osmanović i izvršni direktor za razvoj Nizama Softić osvrnuli su se na aktuelnu finansijsku situaciju i planove za naredni period.

Poseban akcenat bit će usmjeren ka reorganizaciji web- portala i online segmenta, rekao je ovom prilikom direktor Osmanović naglasivši da, pored izrade programa za predstojeći Kurban Bajram i organizacije praćenja julske komemoracije u Potočarima, već rade na jesenskoj programskoj šemi.

Premijer i saradnici podržali su aktivnosti koje se tiču ostvarivanja vlastitih prihoda u ovoj medijskoj kući te naglasili da je jedan od važnijih zadataka upravo obnova velikog studija, stradalog u nedavnom požaru.

aktuelno.ba

 

 

 

 

 

 

Komentari

Komentara