Majstor svog zanata: Suad Karasalihović, jedan je od najtraženijih majstora ovih prostora

Rental Travel

Veliki problem sa kojim se susreće velika većina građana koja gradi, renovira ili oprema svoj stan, kuću ili vikendicu je „majstor“. Kako ga pronaći, kome ukazati povjerenje a na tržištu je ih sve manje i manje?!. Neki odlaze u zemlje zapadne Europe, neki pokušavaju pronaći stabilnu firmu u kojoj će raditi a Suad Karasalihović je odabrao onu treću verziju, graditi svoj vlastiti biznis u svojoj firmi i raditi sa puno ljubavi i povjerenja i ostati ovdje.

FINRA PROMO

Sa više od petnaest godina iskustva, puno ljubavi prema poslu koji radi i znanjem i umijećem koje posjeduje postao je jedan od najtraženijih majstora za opremanje kupatila, a više nego dobro pored opremanja kupatila i keramike, radi još i vodoinstalacione poslove, poslove enterijera, oblaganja velikih i malih površina od keramike, stropove od gipsa, fasade.

Njegova facebook stranica OD FINISH TUZLA jedna je od posjećenijih od strane svih onih koji imaju potrebu uljepšati enterijer svoga doma.

„Radim ove poslove više od petnaest godina, imam veliko iskustvo i stalno pratim nove trendove i usavršavam svoje znanje sa novim materijalima. Nabavio sam sebi modernu i savremenu opremu koja mi mnogo pomaže a sve ostalo je ljubav prema svom poslu“- kratko je svoj biznis prokomentarisao Sudo.

On je još dodao da nikada nije kasnio sa rokovima za završetak radova, da se sve planira ali i zamolio sve svoje potencijalne klijente za razumijevanje kada su u pitanju termini za radove jer kako kaže najvažnije mu je obostrano zadovoljstvo a to se može postići samo povjerenjem i razumijevanjem.

Naša topla preporuka, poučeni iskustvom, da ako imate dilemu kojeg majstora odabrati za svoje kupatilo, terasu, stepenice, stropove ili vodinstalacione radove odaberete OD „Finish“ Tuzla i majstora zlatnih ruku Suada Karasalihovića.

Kontakt broj 062 145 654, dostupan putem svih mobilnih veza ali i posjetite njegovu facebook stranicu OD FINISH TUZLAgdje također možete dobiti odgovore na sve vaše dileme oko uređenja vašeg stana.

Komentari

Komentara