Još jedan drum and bass spektakl u Tuzli “BAD TASTE NIGHT 2”

Spread the love
Menprom

Ovaj događaj, u tuzlanskom klubu Palma, u petak 13. januara od 23:00, po drugi puta okuplja najbolje producente drum and bass zvuka, predstavljajući globalnu priču lokalno. Birajući najbolje producente elektronskog drum and bass zvuka, te prednost ostavljajući najboljima, pod izdavačkom kućom BAD TASTE RECORDINGS, FA11OUT iz Tuzle, obećava zvučni spektakl i dobru zabavu, uz pažljivo kreiran line up.

Reha Centar

KODIN / Zagreb, Hr

Kodin je jedan od najpoznatijih hrvatskih drum and bass producenata i DJ-a. Također je jedan od članova Mass Hypnosis, industrial metal benda iz Zagreba, za koji radi produkciju i samplove.

CODEX / Beograd, SRB

Energija njihovih zabava i Codex zvuka odavno je prešla granice države iz koje dolaze, što dokazuju i česta gostovanja po europskim i američkim festivalima i partijima.

BILLAIN / Sarajevo, BiH

Billain stoji kao jedan od istinskih pionira našeg vremena, gdje pronalazi dublju vezu u širokim mogućnostima eksperimentiranja u slomljenim beatovima drum and bass muzike.

FA11OUT / Tuzla, BiH

Producentski duo iz Tuzle (BiH) osnovan je 2009. godine i čine ga istaknuti mladi umjetnici Senad Nurkanović i Irfan Brković. Njihovu audio i video produkciju karakterizira specifičan drum and bass zvuk, poznatiji kao neurofunk and techstep.

https://www.youtube.com/watch?v=h06MHMMEOoo&feature=share

aktuelno.ba

Komentari

Komentara