Izvršena prozivka igrača Sloge Simin Han, stigla i nova pojačanja

Spread the love
Rental Travel

Na stadionu Sloge u Simin Hanu izvršena je prozivka igrača za predstojeću sezonu u 1. ligi Federacije BiH. Na prozivku su se odazvali svi igrači koji su i izborili plasman za ovaj rang takmičenja izuzimajući golmana Sakiba Brezičanina koji je bio na posudbi iz Slobode, ali tu je deset novih igrača koji podjednako konkurišu za prvi tim.

Reha Centar
Trening Sloge
Trening Sloge

Ovo nam je potvrdio sekretar kluba Munir Subašić koji je još dodao da spisak igrača koji će se testirati u Slogi još nije konačan, kao i to da će svima onima koji ne zadovolje kriterije Sloge biti ostavljeno dovoljno vremena da nađu sebi odgovarajući klub u prelaznom roku.

Munir Subašić
Munir Subašić

Novo zvučno ime od pojačanja Sloge svakako je golman Mirza Hamzabegović koji  je stigao na posudbu iz tuzlanske Slobode.

Imperativ Sloge u predstojećoj sezoni je zadržati prvoligaški status a nakon toga kako ističe Subašić ništa nije isključeno pa čak ni to da Sloga krene ka osvajanju statusa člana Premijer lige BiH.

Trening Sloge
Trening Sloge

Sloga se i trenerski pojačala pa će tako uz dosadašnjeg šefa struke Milenka Bošnjaka, kondicijski dio biti prepušten dokazanom Enveru Hukiću, trener golmana je Mevludin Burić a pomoćni trener je i Mensur Dedić.

Milenko Bošnjak i Enver Hukić
Milenko Bošnjak i Enver Hukić

R.T.

Komentari

Komentara