F.K. Mladost iz Gornje Tuzle u novim problemima

Menprom

Klub sa velikom tradicijom, osnovan dalekih šezdesetih godina, pored niza finansijiskih ima i probleme druge prirode. Naime, od neki dan ostali su i bez šefa sručnog štaba Ademira Sulejmanovića, licenciranog sportskog trenera, čija se upornost za uvođenje reda u klubu očito nije dopala mnogima.

Reha Centar

Njegove ključne zamjerke odnose se na rad uprave kluba koja mu nije obezbijedila ni minimum uslova za rad. Evo šta stoji u ostavci Sulejmanovića:

Osjećam potrebu i obavezu da Vam se obratim i iznesem svoje razloge nezadovoljstva.
Naime, kako se klub već duži niz mjeseci nalazi u veoma nezavidnoj situaciji koja nije riješena do današnjeg dana i ne nadzire se pozitivan ishod, a shodno zadnjim dešavanjima u klubu obavještavam Vas da dajem ostavku na mjesto trenera prvog tima FK Mladosti.

Razlozi mog nezadovoljstva ogledaju se lošoj organizaciji kluba, neodgovornosti i ne radu članova Upravnog odbora kluba, neodgovornom ponašanju pojedinih igrača, do toga da klub nije obezbijedio ni najmanji minimum uslova za moj rad, održavanje trenažnog procesa, opreme,rekvizita i ostalog.

Pod ovakvim okolnostima moj rad postaje upitan i nemoguć jer se svi problemi reflektuju na ekipu.
Zahvaljujem se na dosadašnjoj saradnji a mojim igračima uz dužno poštovanje i izvinjenje što ih napuštam, želim mnogo sportske sreće i uspijeha u daljem radu i nastavku prvenstva.

Trener: Ademir Sulejmanović

AKTUELNO.BA

Komentari

Komentara