Dvadeset jedna godina prepoznatljivog djelovanja BOSS -a

Spread the love
Menprom

Bosanska stranka obilježava 21 godinu djelovanja i ovaj put prikladnom novčanom donacijom Narodnoj kuhinji u Tuzli, jer je neprimjereno u stanju teške ekonomske krize u državi trošiti novac na bilo kakve proslave, istakao je predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović, ujedno pozivajući i druge da na sličan način obilježavaju značajne datume.

Reha Centar

Simbolika Dana pobjede nad fašizmom, kada je 9-og maja 1994. godine izvršena sudska registracija BOSS-a, odredila je djelovanje BOSS-a u beskompromisnoj borbi protiv svih vrsta nepravde i neofašizma,  a u cilju zaštite interesa građana BiH.

BOSS

Dvadeset jedna godina prepoznatljivog djelovanja obavezuje BOSS da ni po koju cijenu neće izdati povjerenje građana, te će se BOSS i dalje aktivno zalagati za socijalnu pravdu i sistem koji garantuje ravnopravnost, ekonomsku održivost, poštivanje osnovnih ljudskih prava i pravednost, kao i državu u kojoj neće biti režimske medijske blokade djelovanja političkih stranaka koje se suprotstavljaju vladajućoj oligarhiji, istakao je predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.

Komentari

Komentara