BOSS osuđuje nemoralnu kampanju Javnog RTV servisa i drugih režimskih medija

Rental Travel

Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović upozorio je građane da su se u proteklog perioda između izbora – Javni RTV servis i drugi režimski mediji stavili u nemoralnu službu vladajućih stranaka. Bosanska stranka između izbora nije imala niti deset sekundi prezentacije na BHT i FTV, iako je tokom cijelog perioda BOSS gotovo svakodnevno kontinuirano djelovao, što dokazuje i web stranica boss.ba.

Reha Centar

Režimski mediji su negativno uticali na birače i putem montiranih anketa da su svi političari isti i da ne treba glasati ni za koga, kako bi se zauzeo stav da je moderno ne glasati. Takvom nemoralnom medijskom kampanjom djeluje se direktno protiv interesa građana, kako bi se obezbijedilo da razočarani i obespravljeni birači ne izađu na izbore, da bi glasačka mašina interesno vezanih birača za vladajuće stranke sigurnim izlaskom na izbore obezbijedila zadržavanje iste nemoralne vlasti, istakao je predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.

 

13.09.2014.                                                                                            Muamer Dedić, Press BOSS-a

 

Komentari

Komentara