Bazar za veliku i malu raju velikog srca i rasplesane duše

Spread the love
Rental Travel

Udruženje za zaštitu životinja Sretna šapa iz Tuzle ove nedjelje organizuje super događaj za sve cukoljupce. U cilju prikupljanja sredstava koja su neophodna za hranu ali i za veterinarske troškove pasa koji su u skrbi ovog Udruženja, volonteri su odlučili organizovati druženje u nedjelju 14.jula 2024.godine u Velikom parku u Caffe bar Bluesberry sa početkom u 17.00.
Ovom eventu su se vrlo rado odazvali i Plesni klub Vortex Tuzla, koji će za svu malu raju, ali i sve posjetioce zainteresovane za ples održati radionicu plesa u parku.
Planirana je tombola i mini bazar na kojem ćete moći naći puno zanimljivih stvarčica za vaše četveronoščce, ali i za sebe.
Uz ples, puno smijeha, hladno osvježenje, kolačiće i vaše veliko srce za sve šapice, odlični DJ Daki i DJ Fulan Perez svojom muzikom će dati poseban sjaj ovom nedjeljnom druženju. Iz Udruženja poručuju – Dođite u nedjelju 14.jula u Caffe bar Bluesberry u 17.00 da se družimo do kasno u noć, da plešemo i pjevamo, a prije svega da pomognemo cukama i macama koji nas trebaju.

Reha Centar

aktuelno.ba

Komentari

Komentara