Astro: Čime nervirate okolinu?

Rental Travel

Vjerovali ili ne, i vaš horoskopski znak utiče na to kako vas okolina doživljava. Bilo da ste kontroverzna ličnost ili ne pročitajte čime će to najvjerovatnije vaš znak šokirati ljude oko sebe…

Reha Centar

Ovan

Šokira vas svojom brzopletošću, nestrpljivošću i prezirom prema bilo čijim savjetima. Ako i uspije da izdrži dva minuta i sasluša te vaše “baljezgarije” o diplomatiji, opeće uraditi po svome. A tek poslovnim partnerima koji glume da su neke “face”, ima da saspe u lice sve što o njima misli, pa šta bude. Ako ste se “napirlitali” za večernji provod sa Ovnom, šokiraćete se kad vam otvori vrata u trenerci, sa šrafcigerom i osiguračima u jednoj, a pivom u drugoj ruci. Pa šta, nije smak svijeta, stići ćete na tu premijeru.

Bik

Šokiraće vas svojim glavnim adutima – istrajnošću ili sporošću (zavisno od situacije) i upornošću ili tvrdoglavošću. Opet zavisi od situacije. Danima, pa i mjesecima čekate na nešto što vam je obećao, jer kad se ulenji, teško ga je pokrenuti, a kad se “razvredni”, radi kao manijak. A tek kad vam u nekoj kafani otvori dušu i prizna da ste mu tiha patnja, ostaćete u šoku. Još ako radite u medijima ili nekim važnim institucijama, nema vam spasa, jer se Bik tada totalno raspameti.

Blizanci

Počinju da vas šokiraju vrlo brzo, pošto su vas osvojili, onako šarmantni, pričljivi, informisani, načitani, neposredni, inteligentni. Međutim, iste te osobine preobraze vašeg Blizanca u osobu koja usta ne zatvara, govori šatrovački, spava sa mobilnim telefonom ispod jastuka, “blene” u TV, dok vi izvodite malu modnu reviju donjeg veša samo za njegove oči. Vrhunac šoka je kad mora da preparkira automobil, baš kad treba da se promijeni voda za kanarinca ili očisti filter na mašini za sudove.

Rak

Dok mislite da se vaš Rak satire od posla, on se javlja sa nepoznatog broja (ispraznio mu se mobilni) iz neke kafane gdje sa prijateljima daje oduška sebi, jer se tog dana vrijeme promijenilo bar pet puta, a u novinama piše da se ozonska rupa proširila. Odbili su mu čekovnu karticu u samoposluzi, baš kad je htio da kupi nešto za kuću, a rođaci ga smaraju cio dan. Baš se iznervirao, ali nije htio da vas opterećuje, kad ste ionako već u šoku.

Lav

Bolje se upitajte čime vas vaš Lav neće šokirati, jer je spreman na “velika djela”, naravno u svoju korist. I za svoje zadovoljstvo koje će gledati da podijeli sa vama, ali pošto vi niste nikad tu, kad on dobije pozivnice ili karte za neku modnu reviju, filmsku ili pozorišnu premijeru ili teniski meč, ko vam je kriv. Pa, on sigurno nije, iako će vas šokirati, kad vam ženski Lav saopšti da na ljetovanje ide sa prijateljicama, a muški da sa društvom putuje na festival piva.

Djevica

O, umije ona itekako da šokira, onako otmjena, uzdržana i sva racionalna. Od te racionalnosti dođe vam da se šokirate, ali pošto znate da tu nije kraj, onda se tješite kako razum vaše Djevice koja vas spušta na zemlju svaki put kad previše uzlepršate, čuva i vas, na primjer od nepromišljenih postupaka. A šta ćemo sa osjećajnošću? I sa njom će vas Djevica iznenaditi, pogotovo ako se oduševite, zato što je popravila interfon ili napravila ručak da prste poližete. Gledaće vas pravo u oči dok je hvalite, jer je dočekala svojih pet minuta.

Vaga

Tako slatka, a tako šokantna, da ne povjerujete svojim očima, ali već ste od nje čuli dok vam je cvrkutala preko telefona da vam je ispraznila račun u banci, jer je vidjela fenomenalne cipele. I tašnu. I poneki modni detalj, pa oduvijek je bila u trendu, takva vam se i dopala. A sad se bunite, baš ste nezahvalni, skoro da ne zaslužujete da budete njen partner. Ali, i tako nadurena, vaša Vaga vas toliko voli, da će vam oprostiti, pogotovo tako šokiranom.

Škorpija

Iako bi voljela da svima tresne istinu u lice (posebno onima koji joj nisu ni do koljena), neće ona da šokira vas koga voli, nego sve druge oko sebe. Doduše, činiće to tako suptilno, tako vješto, da će svi od nje zavisiti i u njoj tražiti spas, a ništa joj neće moći. Ako biste zavirili u svijet njene mašte, šokirali biste se kada biste shvatili da vaša Škorpija sanja o vremenu kad je bila mlada i nije imala ništa, ni karijeru, ni novac, ni onaj džip u garaži, a bila je zaljubljena do ušiju, ali – ne u vas.

Strijelac

Nego šta će, nego da vas šokira, ako ste njegov partner. Uostalom, niste vi bilo ko, jer ste izabrani da vam Strijelac osmišljava i uljepšava život. Adrenalin koji struji njegovim venama ubrizgava vam onog trenutka kada s njim sjednete u njegov džip ili kad poželi dijete s vama, iako bi već mogao da ima unuke ili ih zaista ima. Ženski Strijelac želi nova kola, jer hoće malo da putuje, mada može i avionom i to sa vama, ionako je “provalila” da imate onu tajnu kreditnu karticu, a vi živjeli u zabludi da to nikad neće saznati.

Jarac

Šokiraće vas kada vam u žaru objašnjavanja i raščlanjivanja poslovnih poduhvata i novih ideja, odjednom kaže kako već godinama želi da objavi već skoro napisanu knjigu ili ljubavni roman, da nastavi da slika svoje nedovršeno platno, komponuje muziku ili kako odavno mašta da dizajnira svoju modnu liniju ili otputuje negdje sa vama. Pripremiće teren za odlazak na zajednički put u Pariz ili Španiju, rezervisaće karte i raspitati se o uslovima boravka i provoda. Ipak, jednom se živi.

Vodolija

Može li vas jedna Vodolija uopšte šokirati? Ma, može, kako da ne može, i to kada odjednom, počne da dolazi na vrijeme kući, a vi kao za inat, tog dana odustali od zajedničkog ručka i otišli da se vidite sa prijateljima. Šaljete joj poruku, a Vodolija vam uredno odgovara i vi se naravno pitate šta li se iza toga krije. Ništa, Vodolija se opružila na trosjedu ispred TV-a s “daljincem” u rukama, gleda omiljeni kviz. Mobilni ne prestaje da zvoni, podešava ga na “nečujno”.

Ribe

Šokiraju Ribe i kad djeluju konfuzno i kada to jesu, a i kada se prave da jesu, pa vam dođe da ih malo prodrmate. Ali, njima je već uspjelo da prodrmaju vas nekom poslovnom odlukom od koje vam se diže kosa na glavi. A poslije, ispadne da su Ribe šokirale poslovnog partnera, a ne vas koji ste malo “pobrkali lončiće” i odahnuli, pa ne brinete više. U međuvremenu, vaša partnerka Riba već je nekome zapala za oko, dok naizgled smušena muška Riba umije da zaludi prvu koja mu naleti.I ko je sad tu šokiran?

(cafe)

Komentari

Komentara