24. izbor “Miss Federacije za Miss BiH za Miss Svijeta 2019”

U Bosanskom kulturnom centru u Tuzli  01. Septembra u 21h održaće se izbor za Miss Federacije BiH 2019. 24 djevojke koje su prošle na kantonalnim i regionalnim takmičenjima i kastinzima u Federaciji BiH prikazaće svoju ljepotu, mladost, znanja i vještine.

Posjetitelji u Bosansko kulturnom centru i gledaoci Federalne televizije će u direktnom prijenosu na FTV imati priliku direktno pratiti ovaj šou i bogat muzičko revijalni program,

Moto samog izbora je “Bolje obrazovanje bolja BiH”, a sve u saradnji sa Evropskim univerziteom Brčko distrikt i Kallos u Tuzli. A sve sa ciljem promocije i afirmacije mladih.

Posebnu atmosferu u programu napraviće grupa Jutro sa malim violinistima i specijalni muzički gost Armin Malikić izvrsni mladi pjevač koji je pobjedio ove godine na muzičkom takmičenju RTL zvijezde.

Voditelji programa biće Zlatan Jovanović i Ljliljana Krulj.
Cijelu manifestaciju u direktnom prijenosu pratiće Federalna televizija.

Gledaoci će imati priliku da glasaju putem fiksnih i mobilnih telefona za svoje favoritkinje (uskoro objavljujemo i njihova imena i redoslijed)

Izbor Miss Federacije BiH 2019 održava se pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Tuzla u sklopu kvalifikacija za finalni državni izbor “Miss BiH 2019.

A najprestižniji izbor ljepote za “Miss Svijeta” ove godine se održava u Ujedinjenom kraljevstvu u Londonu 14. decembra

Izbor za Miss Svijeta kao najprestižnije takmičenje “ljepota sa svrhom” održava se već 69 godina i kao takav je najgledaniji tv program na svijetu koji prati oko tri milijarde gledalaca,

Veliko Finale Miss Bosne i Hercegovine 2019 održat će se početkom Oktobra.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara