U „mjesecu ljubavi“ najviše ste tražili u online knjižari – Knjiga.ba

 Februar/veljača ili „mjesec ljubavi“ donio je promjene na našoj listi najtraženijih naslova u najvećoj online knjižari u BH, koja se nalazi na adresi – Knjiga.ba.

Naša TOP LISTA sada izgleda ovako:

 

  1. Dosjei

 

Preporučujemo:

Marina Radoš – Miki

Nije to roman kakvom se nadate i kojeg očekujete. Upravo suprotno, roman Marine Radoš pod nazivom Miki upravo je ono što najmanje želite. Zašto? Jako je jednostavno. Jer ga ne čitate, budući da on sistemski čita vas (Martina Mlinarević – Sopta)

U ovom romanu ima toliko podijeljene intime da u neku ruku graniči s bezobrazlukom, kulturnim skandalom koji bi mogao pokrenuti umjetničko književnu scenu u Mostaru (Veselin Gatalo)

 

Bottom of Form

Marina Radoš – Dosjei

Dosjei su, zbirka svega onog što se nije uklopilo u neki veliki život i neku veliku knjigu. Zamislila sam je kao knjigu koja će se moći često čitati i koja će pokušati dotaknuti mog čitatelja i na vrijeme ga pustiti na miru, rekla je Marina Radoš.

Sedam Dosjea pisca, knjiga u koju sam zapisala najintimnije misli, u kojoj je sve ono što moji čitatelji kod mene najviše vole i u kojoj prvi put u životu objavljujem poeziju, moja je najveća ovogodišnja radost. Kad je čitam, kao da se vraćam u Mostar.

Miralem Brkić – priredio – Najljepše bosanske basne

Zbirka sadrži najljepše bosanske basne:

– Kusasti miš i zejtin
– Svrakino savjetovanje
– Lisica i medvjed
– Poduka o dijeljenju
– Pijevac i lisica
– Jarac i jež
– Zeljgo na Mejdanu
– Pas i njegova kuća
– Slađe ili korisnije
– Konj i vuk
– Lija i horoz
– Mušica i vo
– Lisičiji sud

Za više interesantnih naslova posjetite našu internet prodavnicu na adresi – knjiga.ba

 

Leftor press team – aktuelno.ba

Komentari

Komentara