U 57. godini britanski zavodnik Hugh Grant čeka peto dijete

Nakon kćeri i sina koje ima s bivšom partnericom Tinglan Hong, sa svojom dugogodišnjom djevojkom, s švedskom televizijskom producenticom Annom Eberstein, s kojom također ima kćer i sina, Hugh Grant čeka još jedno dijete. Iako za medije o tome nisu govorili, sve je otkrio trudnički trbuščić na crvenom tepihu ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa.

Britanski glumac Hugh Grant, zbog kojeg su mnoge žene diljem svijeta u jednom dahu pogledale romantični film ‘Zapravo ljubav’, otkrio je najljepšu vijest – u svojoj 57. godini, sa svojom dugogodišnjom djevojkom Annom Eberstein, očekuje rođenje petog djeteta.

Par je zajedno stigao na dodjelu 75. po redu Zlatnih globusa, koji su 7. siječnja održani u Los Angelesu. Odjevena u crne kožne hlače i jaknu, 39-godišnja švedska televizijska producentica, nije mogla sakriti svoj trudnički trbuščić.

Par već ima petogodišnjeg sina i dvogodišnju kćerku, a osim njih, s bivšom partnericom Tinglan Hong ima šestogodišnju Tabithu i petogodišnjeg Felixa. Zanimljivo je kako su njegove bivša i sadašnja partnerica bile trudne u isto vrijeme.

Zvijezda mnogobrojnih romantičnih filmova, o očinstvu je progovorio 2012. kada mu se rodila kći Tabitha. ‘Mislim da sam postao bolja osoba’, rekao je tada Hugh Grant te dodao kako namjerava biti discipliniran kada je riječ o odgoju te da djeci ne namjerava pružiti apsolutno sve u životu da ne bi bili razmaženi, iako se njegovo bogatstvo procjenjuje na 80 milijuna dolara.

‘Postoje stvari u životu u koje vjerujem 100 posto, a jedna od tih je da nikada ne smiješ previše razmaziti svoju djece i obasipati ih novcem. Vidio sam mnogo bogataške djece, koliko ih je novac zeznuo. Ne želim da se to dogodi i mojoj djeci.’

tportal.hr

Komentari

Komentara