Trebate drastičnu promjenu? Beauty trend koji će biti masivan u 2017.

Nju su već isprobale zvijezde A liste, poput Taylor Swift i Jennifer Lawrence

Foto: Instagram, Getty

ŠTO kažete na najveću beauty transformaciju u svom životu?

Jeste li spremne za tako nešto? Ako je odgovor potvrdan, ovaj će vas članak itekako zanimati, jer vam u njemu otkrivamo boju kose, za koju se predviđa da će u 2017. doživjeti pravi “boom”.
Nju su već isprobale zvijezde A-liste, poput Taylor Swift i Jennifer Lawrence, a radi se o bijelo-plavoj kosi, koja je curama tako dobro stajala.
Preciznije, radi se o ledenoj, srebrno-bijeloj boji kose, a njezin uspjeh predvidjela je poznata frizerka Tanya Ramirez, s bazom u Los Angelesu.
No, prije nego se odlučite za ovako drastičnu promjenu, Tanya savjetuje. “Ova boja će biti jako popularna i jedinstvena, no razmislite prethodno o svojim omiljenim bojama, uzorcima u ormaru, i naravno, tonovima svoje kože, kako biste pogodili pravu nijansu.”

Ako vas zanima što će još biti veliki hitovi u kosi, Ramirez ističe. “Voluminozne kovrče, mokra kosa i pletenice, često će se viđati na ulicama i crvenim tepisima. Ombre i balayage također će se zadržati na kosama brojnih žena, a veliki povratak će imati i duga kosa.”

Ako je tako, itekako se veselimo 2017.!
index.hr – aktuelno.ba

Komentari

Komentara