“Soft Skills Academy Tuzla” 

SSA Tuzla je trodnevni seminar za sve studente Univerziteta u Tuzli koji se već četvrtu godinu održava pod organizacijom Evropskog udruženja studentata elektrotehnike Lokalni komitet Tuzla – EESTEC LC Tuzla.

Soft Skills Academy jedan od internacionalnih projekata Evropskog udruženja studenata elektrotehnike, EESTEC (Electrical Engineering STudents European AssoCiation).

Odvija se na globalnom ali i lokalnom nivou u organizaciji lokalnih komiteta širom Evrope. Za radionice i predavanja su zaduženi certificirani EESTEC treneri, a postoji i internacionalni tim koji je tu da osigura da se sve odvija po usaglašenim protokolima i standardima.

Ovo je jedna od brojnih besplatnih radionica koje naše udruženje nudi, a podstiče studente na razvijanje njihovih neformalnih vještina koje nemaju priliku da razvijaju tokom svog školovanja, a koje će im u bliskoj budućnosti biti neophodne za zapošljavanje i uspješnu karijeru, ali i za izazove modernog života, koje tradicionalan način studiranja ne može obezbijediti.

Radionice će se održati 11.-13.10.2019. godine na Fakultetu elektrotehnike.

Poziv je otvoren za sve studente Univerziteta. Na osnovu motivacionog pisma, 40 njih će biti izabrano i tako dobiti priliku posvetiti vikend unapređivanju sebe na zanimljiv i izuzetno efektivan način.

Ove godine, tokom seminara učesnici će imati priliku da pohađaju radionice i predavanja na 5 tema:

  1. Samoinicijativa
  2. Adaptivnost i fleksibilnost
  3. Timski rad
  4. Strateško razmišljanje
  5. Kako napisati CV/(Razgovor za posao)

Prijave se zatvaraju 30. septembra u 12:00, a studenti se mogu prijaviti putem stranice: http://ssa.eestec-tz.ba/

Više informacija na Facebook stranici https://www.facebook.com/SSATuzla/

i Instagram profilu http://www.instagram.com/ssa_tuzla/

aktuelno.ba

 

 

Komentari

Komentara