Priznanje/ANN_EX_YU : Sanela Jaganajc i Nedim Sivčević iz Tuzle među najboljim

Oni su jdinstveni,kreativni,puni entuzijazma,vrijedni,odgovorni,uporni,oni su NAJBOLJI na prostorima bivše Jugoslavije u 6 država regiona.

Velikom željom,entuzijazmom i srcem, dvije najbolje učiteljice,priznate u svijetu, Željana  Radojičić Lukić i Vesela Vese Bogdanović,uspjele su da okupe najbolje nastavnike u regionu i da udruže najjaču energiju obrazovanja u jednu veliku rijeku obrazovnih promjena.Ta lavina odabranih ljudi će osnažena novim članovima nastaviti svoj put kroz 6 država bivše Jugoslavije ujedinjujući oko sebe ljude koji vjeruju da  „ Jedna knjiga jedna olovka,jedno dijete i jedan nastavnik mogu promijeniti svijet.“

ANN_EX_ YU je asocijacija nastavnika formirana od visokokvalitetnih lidera obrazovanja spremnih da oko sebe okupe sve entuzijaste i učiteljske lidere iz svih država sa prostora bivše Jugoslavije spremnih da oko sebe okupe sve entuzijaste i učiteljske lidere iz svih država sa prostora bivše Jugoslavije spremnih da zajedničkim snagama afirmišu i motivišu najbolje nastavnike da mijenjaju sliku obrazovanja u ovom dijelu svijeta.

Više o Asocijaciji možete pročitati na sajtu  http://najboljinastavnici-ex-yu.weebly.com/

Prva Ameđunarodna konferencija Asocijacije najboljih nastavnika bivše Jugoslavije ANN_EX_YU održana je  1. i 2. 3.2019. godine u Skoplju.

Nagrađeno je 40 nastavnika od toga četiri iz Bosne i Hercegovine i to Smilja Mrđa iz Sarajeva, Nedim Sivčević iz Tuzle, Tatjana Jurić iz Banja Luke i Sanela Jaganajc iz Tuzle.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara